la case de paper diyorum. Dizi güzel ama basit biraz, çok abartılıyor. En iyi soygunun yanından geçemez. Berlin hatrına çok bir şey demiyorum.
Senin beğendiğin en iyi soygun hangisi?la case de paper diyorum. Dizi güzel ama basit biraz, çok abartılıyor. En iyi soygunun yanından geçemez. Berlin hatrına çok bir şey demiyorum.
He aynençla case de paper diyorum. Dizi güzel ama basit biraz, çok abartılıyor. En iyi soygunun yanından geçemez. Berlin hatrına çok bir şey demiyorum.
Şarkı güzel Berlin iyi profesör akıllı ama işte, o kaynak o basit hatalar. Neyse. Croco fanı anlamaz. Bak Dof fanı yine aşağıda işini biliyor.Senin beğendiğin en iyi soygun hangisi?
Bir tane de sen söyle.He aynenç
Değişik misin olum?Şarkı güzel Berlin iyi profesör akıllı ama işte, o kaynak o basit hatalar. Neyse. Croco fanı anlamaz. Bak Dof fanı yine aşağıda işini biliyor.
Bir tane de sen söyle.
Öyle desene la, ben diziyi savunuyorsun da kinaye yaptın sandım. Pc geçeyim yazarım sana.Değişik misin olum?
Bunun dışında beğendiğin soygun filmi falan söyle de izleyelim diye diyorum. Dof fanları da bir değişik bu sıralar adam mapusta diye bu kadar üzülmeyin.
Dizi genelde güzel ama abartıldığı doğrudur bir şey diyemem. Dof mapus damlarına düştüğünden buyana siz Dof fanları her geçen gün agresifleşiyorsunuz.Öyle desene la, ben diziyi savunuyorsun da kinaye yaptın sandım. Pc geçeyim yazarım sana.