Big Mom Kaido'yu kardeşi gibi görüyormuş. Bu kardeşlik gözümde Ace-Sabo ve Luffy'yi geçti.
Senin doğru düşündüğün tek konu sınavlarda kopya çekilmesinin gerekliliği konusu zaten chibi.Ben mi yanlış düşünüyorum.
Adamın değer verdiği kişi ölmüş. Ölmüş kişi için neden bir tayfa riske atılır? Neden oğullarının bir kısmının öleceği bir savaşa girsin?
Acele aynı durum yok ortada. Orda ölmesin diye uğraşılıyordu. Burda olmuş bitmiş bir olay için kayıp verilmesinden bahsediyor. Bence yerinde bir karar.
Marco da orda durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk diyor. Oden öldü bitti diye düşündüklerini sanıyorum.
@Dattebayo..! WBnin gücü hakkında dediklerinin hala arkasındayım. Kaidoyu tekleyemeyeceğine göre oğulları ölecekti. Gereksiz aksiyon demek Wanoya gitmek.
Wb tayfasını tehlikeye atmak istemiyo. Acein BB peşinden gittiği gibi o da gidebilirdi.Izo bu tayfada değil mi ? Izo’nun ailesi Wano’da tehlike altınde değil mi ? Izo Wano’ya gidip kurtaralım dediyse ve Wb buna karşı çıktıysa benim için gavattır.
Bunu WB nerden bilsin yuba?Momo yaşıyor? Kesin bir bilgi yok. Oden'in kızı hayatta. Üstüne bu iki çocuk yetim kalmış? Kim babalık yapacak bu iki yetime onları kurtarıp? Yetimlerin babası diye biri vardı sanki?
2v4 rahat olur bence. Kaido daha veletmiş,Big mom da 20lerinde bir zahmet kazansınlar.Tanrı vadisi 4v2 kesinleşti galiba.
Ben ne düşünüyorsam yazmışsın Yamato. Oden öldüğü için işin peşini bırakıp tayfayı riske atmadı. Sövmek isteyenler sövsün tabii bir şey diyemem Red'e sallaması zevkli bu konuda. .d Bi de @William cutting sağ olsun Oda'nın şu kehanet sevdasını hatırlattı. Bu seri için sevmiyorum şu şeçilmiş kişi vs olaylarını.Ben mi yanlış düşünüyorum.
Adamın değer verdiği kişi ölmüş. Ölmüş kişi için neden bir tayfa riske atılır? Neden oğullarının bir kısmının öleceği bir savaşa girsin?
Acele aynı durum yok ortada. Orda ölmesin diye uğraşılıyordu. Burda olmuş bitmiş bir olay için kayıp verilmesinden bahsediyor. Bence yerinde bir karar.
Marco da orda durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk diyor. Oden öldü bitti diye düşündüklerini sanıyorum.
@Dattebayo..! WBnin gücü hakkında dediklerinin hala arkasındayım. Kaidoyu tekleyemeyeceğine göre oğulları ölecekti. Gereksiz aksiyon demek Wanoya gitmek.
Düne kadar çocuk big momdan mı diyenler vardı eeyy...Big Mom Kaido'yu kardeşi gibi görüyormuş. Bu kardeşlik gözümde Ace-Sabo ve Luffy'yi geçti.
Bilmese de olur. Adamın korkaklıklarının sonu gelmez.Akainu biliyor muydu yoksa WB nin Oden i kurtarmaya gitmediğini?! o yüzden mi korkak dedi?! Düşünsenize Akainu Wanoluymuş.
Aynen adam milletvekilliği gibi dokunulmazlık alıyor 20 yıl için bu kehanetle.O 20 yıl içinde kralı gelse yenemez.Çünkü 20 yıl sonra Luffy yenecek.Yazık ya kurguya senaryoya ((Muhteşem kurgu ustası Oda... Bak olaya bak. Kimse yenemezmiş. sadasdsa
Alnından öpmek istediğim yorumWb'nin Wano'dan haberi olduğu zaman kurtarmak isteyeceği kişiler ölmüş durumda (Momo gelecekte, Hiyori de ölmüş biliniyor) Wano halkını da umursamadığı için onları kurtarmaya yada intikam almaya gitmemiş, zaten yaşlı adamın intikam işlerine nasıl baktığını biliyoruz. Her ne kadar hikaye'nin bu kısımlarının Ace Karasakalı aramaya çıktığı zamanlar yazılmamış olduğuna inanmasam da bu olay onu desteklemiş oluyor. Önceden babanın sözünü dinleyip Wano'ya gitmeyen Ace artık kendi filosundan birisi cinayet işleyince baba falan dinlemeyip intikam almaya gidiyor. Eğer Oden daha ölmeden önce yani sokaklarda dans ettiği sıralar yardım çağrısı yaptıysa (ki sanmıyorum çünkü eğer dans etmeye devam ederse kurtulacağını sanıyordu) o zaman Wb gözümden çok fazla düşer ama öteki türlü tayfasından birisi öldüren Karasakaldan intikam istemeyen adamın Kaido'dan da intikam istememiş olmasına çok şaşırmaya gerek yok bence.