"D. ler seri nin doğal düşmanları!" hahahahaBu kehanet ve kadercilik işi canına okudu serinin.
"D. ler seri nin doğal düşmanları!" hahahahaBu kehanet ve kadercilik işi canına okudu serinin.
Hiyoriden bahsediyorsan öldü biliniyodu o.Bilmem işine gelmeyince çok havalı laflar ediyordu savaş alanında. Ayrıca bilmesi gerekli sahte bir prenses yok mu yaşamasına izin vermiyorlar mı?
Acei bağlar kaçmasına izin vermez ama gitmez.Düşün ki Luffy idam ediliyor. Ace de gelip baba baba benim kardeşimi öldürecekler diyor. Wb o savaşa gider mi gitmez mi ?
Tayfasındaki kişilere değer veren Beyazsakal'ın Odeni arayıp sormaması.Ace'in Wano'ya gitme isteğine çok kayıp veririz diye karşı çıkıp kayıp verme uğruna Ace'i kurtarmaya gitmesine itiraz edildi.Beyazsakal'ın neyine bu kadar itiraz edildi biri bana özetleyebilir mi?
Adeta içinden geçti.Bu kehanet ve kadercilik işi canına okudu serinin.
Umarım şakadır buna şaşırdım.Wb Ace’i durdurmuş üstüne bir de ısrar edince dövmüş öyle mi? Kahkaha ve ağlamalarım bitince dönerim buraya
Haklı çıktı.Muhteşem kurgu ustası Oda... Bak olaya bak. Kimse yenemezmiş. sadasdsa