Kaido bu spoilerle antilerinede tek attı,
3 vs 3 de olabilir. Bıyık adama pek güvenmiyorumTanrı vadisi 4v2 kesinleşti galiba.
Kaido meyvesiz daha güçlü.Kesinleşmese ne olacak. Kaidoda meyve bile yokmuş.
İkisi One Piece'i bulduk diyorlar ama takan yokEyyyyyy korsanfan burda Denizlerin yeni hakimleri Big Mom ve Kaido konuşmanız lazım asıl herkes ölmüş gitmiş adama taktı.
Akainu biliyor muydu yoksa WB nin Oden i kurtarmaya gitmediğini?! o yüzden mi korkak dedi?! Düşünsenize Akainu Wanoluymuş.Hiç Oda'ya saldırmayın. Akainu'ya korkak dedirtti, genç ve gücünün zirvelerindeyken Denizcilerden kaçtı, şimdi bu.
@Riful ne diyorsun ?Artık bırak Kimetsu'yu Fairy Tail de geçse bu saçmalığı içim sızlamaz.
Muhteşem kurgu ustası Oda... Bak olaya bak. Kimse yenemezmiş. sadasdsaAynen işin birde orası var.Oden'in bu yüzden niye geliyorsunuz kardeşim gelmeyin boşa diyeceğine de eminim.Saçma sapan işler kaderi çoktan yazdık biz değiştirilmiyor diyor Oda...
Ben daha önce 3vs3 demiştim ya hatta geçen hafta dedim. Kaido sürekli bize kelek yaptılar diye ağlayıp içiyor, kelek Edward'dan gelmiş belli.3 vs 3 de olabilir. Bıyık adama pek güvenmiyorum