Neyse ki tek attı demekten vazgeçtiler.Tek attıdan iyi kötü dövdüye mi geldin yav yakışmadı.
Neyse ki tek attı demekten vazgeçtiler.Tek attıdan iyi kötü dövdüye mi geldin yav yakışmadı.
Umarım pis fantezileri yoktur Maria ablamızınElleri kolları bağlı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum asDsdfjsdfgjhd
Ben gelmedim ve zaten bunu açıkladım o bölümde şimdi de ne düşündüğümü.. burada eleştrenlerin ağzından konuşarak yazıyorum... hani tamam Zoro iyi kötü işini bitirdi gibi... şunu da açıkladım ya daha neler olacak acaba...Tek attıdan iyi kötü dövdüye mi geldin yav yakışmadı.
Sasaki vs franky olacaksa, brook vs who olur diye düşünüyordum ben ama şimdi oda who vs jinbei yapınca brook'u baya harcayacak gibi geliyor. Muhtemelen ya p1 ya da ulti gibi biriyle vs attıracak ya da bm'ın ruhlarını kesecek gibi ama brook fanı olarak 1 vs 1 de franky den güçlü bir rakip indirmesini isterdim ben. :/Frankynin showunu Jinbeden daha güzel yapacaktır Oda. Jinbe hali hazırda güçlü bir adamken Franky gelişmekte olan bir karakter. Ben Dressrosadakinden daha güzel bir performans bekliyorm
Bu ne arkadaş; biri pusu atar yaralar, öbürü yaralı adama dalar, bu iki olay net gösteriyor Apoo>Drake ve Apoo>Zoro. Tek başlarına büzükleri yetmedi yenmeye.O saldırıyı direk alan kalkamaz diyen olmuştu. Apoo'ya helal olsun. Yıktı bunu söyleyenin düşüncesini. Bugün @Sogotoh un günü.
Ama biz Zorocular olarak seni uyarmıştık. Bu konuda kendini hazırlanmalıydınZoronun Kinge tek dalmasını istemiyorum ve Oda bunun yolunu yapıyo gibi geliyor buna üzüldüm DnS'ciğim.
Harbi lan Brook ne halt yiyecek? Gerçi dur daha BM tayfası var. Oda onu da boş bırakmaz bence.Sasaki vs franky olacaksa, brook vs who olur diye düşünüyordum ben ama şimdi oda who vs jinbei yapınca brook'u baya harcayacak gibi geliyor. Muhtemelen ya p1 ya da ulti gibi biriyle vs attıracak ya da bm'ın ruhlarını kesecek gibi ama brook fanı olarak 1 vs 1 de franky den güçlü bir rakip indirmesini isterdim ben. :/