Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topiciklerde meyvelerini gösteriyor olacak sanırım bölümde, 1-2 sürtüşme yapılır bölüm biter gibi. Fazla konuşcak bişey yok.
 
Ben de diyorum ki Sanji yaptığı hatanın farkındaydı ve bunu Luffy'ye de söyledi.Tıpkı Usopp'un yaptığı gibi.Usopp'unki sana garip gelmeyip Sanji geliyorsa ona bir şey diyemem tabii
Usopp'un durumuyla Sanji'ninkini bir tutmak da ne bileyim. En son gördüğümde Usopp tayfayı ölüm tehlikesine atmıyordu, kaptanına ihanet etmiyordu. Tek hatası hiçbir şey olmamış gibi tayfaya geri dönmek istemesiydi, yaptıkları değil. Biri Luffy'e şapkan bozulmuş hadi gidek yenisini alak bunu atak dese böyle gımış gımış konuşulmazdı çünkü o Usopp.
 
Neyse dostum ben sadece yaşına dikkat çekmek istedim yoksa Katakuri güçsüz bir karakter değil. Sadece elli yaşına gelmiş, geleceği yere gelmiş. Söylemek istediğim buydu. Sen de potansiyele bakmam herkesi şimdiki gücüyle ele alırım diyorsun. Saygı duyarım.
55 yaşındaki adamların güçlendiği bir seri okuyoruz.Sınırını mı gördük anlamadım ki yaştan gömme mantığını.Benim mantığım şu potansiyel sahibi olmanın bir anlamı yok,onu gösterebileceği zamana kadar yaşamıyor,imkanı bulamıyorsan.Ki konu nerden nereye geldi Wano başı Luffy döver Ace'i dedim.Döver de zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 123)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık