Saçma zaten ama onlar genç, çok potansiyelleri var gibi argümanlarla savunulabiliyor en azından. Neredeyse zirvesinde olan Jinbe'nin birden güçlenip komutan indirmesi daha çok sırıtır bence.Sanji ve Zoroya komutan aldıracaksa bana saçma geliyo biraz (ki bu komutan jack olmaz). Bilmiyorum.
Ben de diyorum ki Sanji yaptığı hatanın farkındaydı ve bunu Luffy'ye de söyledi.Tıpkı Usopp'un yaptığı gibi.Usopp'unki sana garip gelmeyip Sanji geliyorsa ona bir şey diyemem tabiiLuffy allah mı, luffy kabul edince Sanji şerefsizlik yapmamış mı oluyor? Sen ahlaki değerlerini Luffy'e göre mi belirliyorsun? Benim dediğimle Luffy'nin labul edip etmeyişinin ne alakası var
Neyse dostum ben sadece yaşına dikkat çekmek istedim yoksa Katakuri güçsüz bir karakter değil. Sadece elli yaşına gelmiş, geleceği yere gelmiş. Söylemek istediğim buydu. Sen de potansiyele bakmam herkesi şimdiki gücüyle ele alırım diyorsun. Saygı duyarım.Sabo Ace'in yerine geçen Ace v.2 olarak tasarlanan bir karakter yine örneğin bile aynı tipteki adam üzerinden.Farklı olaylarla gelirsen sevinirim.Kid de aynı şekilde.Çoğu ön planda olan genç karakterin oyaşlarda ulaştığı seviyeye top tier karakter bile ulaşamıyor muhtemelen ne diyeceğiz.Amirale zarar verebilmek mühim bir şey değil ayrıca.
Yav Alpacı’ğım burada herkes hangi seriyi okuduğunu gayet iyi biliyor. Şunu iki kat daha azı şeye Sanji 300 sayga övüldü yav. Luffy desen normalde rezil rüsva oldu. Yani emin ol herkes Apoo’nun kalkacağını biliyordu. Zoro’nun en güçlü ataklarından biri olması bir şeyi değiştirmez o yüzden. Luffy de Gemiye G4 açıp, Apoo’ya bayılıyor. Hadi önce Luffy göm, söz sonra Zoro gömmene bir şey demiyeceğim?İyi de hele bir vursun dediğim gibi tek atamasın görelim. Shishi sonson en güçlü ataklarından biri dediniz yiyen zor kalkar dediniz. Apoo reyizi tuttunuz da yine kalktı.
Hahaha Harbiden öyle demişti değil mi? Bu 180 değil ama 360 derece falab olmalı benceNe mi yaptı ?
Zoro kaçıyor ahahaha dedi
Her şey rahat her şey güzel bir sıkıntı yokE. Oda Zoroladı bizim kılıç tayfasını