O değil de Zoro iyi kötü Apoo dövüp, H.haki uyandırmaya selam çakıp, Kaidp kesmeye gidiyor... Sanji ne yapıyor Jac ben unuttum hatırlatsana?Shishi yedikten sonra devam eden 2. karakter olarak adını tarih sayfalarına yazdırdı Apoo reis
Ace, Kaido’dan da dayak yemiş inanılmaz.'Birkaç yıl önce bir adam babamı öldürmek için geldi.''
Hahahhahahahha çok iyi lan bu
Zoronun Kinge tek dalmasını istemiyorum ve Oda bunun yolunu yapıyo gibi geliyor buna üzüldüm DnS'ciğim.@Yamato'cum sen niye üzüldün bu kadar? Zoro zaten ya King'e ya Kaido'ya girecekti.
Usopp'un durumuyla Sanji'ninkini bir tutmak da ne bileyim. En son gördüğümde Usopp tayfayı ölüm tehlikesine atmıyordu, kaptanına ihanet etmiyordu. Tek hatası hiçbir şey olmamış gibi tayfaya geri dönmek istemesiydi, yaptıkları değil. Biri Luffy'e şapkan bozulmuş hadi gidek yenisini alak bunu atak dese böyle gımış gımış konuşulmazdı çünkü o Usopp.Ben de diyorum ki Sanji yaptığı hatanın farkındaydı ve bunu Luffy'ye de söyledi.Tıpkı Usopp'un yaptığı gibi.Usopp'unki sana garip gelmeyip Sanji geliyorsa ona bir şey diyemem tabii
55 yaşındaki adamların güçlendiği bir seri okuyoruz.Sınırını mı gördük anlamadım ki yaştan gömme mantığını.Benim mantığım şu potansiyel sahibi olmanın bir anlamı yok,onu gösterebileceği zamana kadar yaşamıyor,imkanı bulamıyorsan.Ki konu nerden nereye geldi Wano başı Luffy döver Ace'i dedim.Döver de zaten.Neyse dostum ben sadece yaşına dikkat çekmek istedim yoksa Katakuri güçsüz bir karakter değil. Sadece elli yaşına gelmiş, geleceği yere gelmiş. Söylemek istediğim buydu. Sen de potansiyele bakmam herkesi şimdiki gücüyle ele alırım diyorsun. Saygı duyarım.
Elleri kolları bağlı ne olacağını düşünmek bile istemiyorum asDsdfjsdfgjhdO değil de Zoro iyi kötü Apoo dövüp, H.haki uyandırmaya selam çakıp, Kaidp kesmeye gidiyor... Sanji ne yapıyor Jac ben unuttum hatırlatsana?
Skskkssm
Tek attıdan iyi kötü dövdüye mi geldin yav yakışmadı.O değil de Zoro iyi kötü Apoo dövüp, H.haki uyandırmaya selam çakıp, Kaidp kesmeye gidiyor... Sanji ne yapıyor Jac ben unuttum hatırlatsana?
Skskkssm