Onun dövüşünü çizse de okusak güzel güzel.Arc içerisindeki en kolay vs Jinbe'de. Zaten dövebileceği birini dövecek şimdi temiz temiz.
Onun dövüşünü çizse de okusak güzel güzel.Arc içerisindeki en kolay vs Jinbe'de. Zaten dövebileceği birini dövecek şimdi temiz temiz.
Ray/fil/ haki tanıtımıBu arada şaka maka biraz Enies Lobby biraz da Thriller Bark'a benziyor bu arc. @Alpamis Luffy cidden hafif yaralı Jack'e, Blueno tarifesi yapabilir.
Fbsi yakındır özlem gidercez
Zoro'dan ümidi kestin Ace'de umut arıyor. Şimdi bir kaç bölüme bundan da umudu kesip WB'den haber verin diyecen.
Doğru diyorsun Usopp'un ve Sanji'nin durumları aynı değil.Sanji'nin başında bir Big Mom felaketi vardı.Eğer Luffy bencillik yapıp gitse şu an Wano'da büyük bir sorun olarak görülen (Bunu Luffy söylüyor ben söylemiyorum Big Mom'dan büyük bir sorun olarak bahsediyor.) Big Mom şu an Wano'da olmazdı.Usopp'un durumuyla Sanji'ninkini bir tutmak da ne bileyim. En son gördüğümde Usopp tayfayı ölüm tehlikesine atmıyordu, kaptanına ihanet etmiyordu. Tek hatası hiçbir şey olmamış gibi tayfaya geri dönmek istemesiydi, yaptıkları değil. Biri Luffy'e şapkan bozulmuş hadi gidek yenisini alak bunu atak dese böyle gımış gımış konuşulmazdı çünkü o Usopp.
Off panel olur bence gaza gelme.
Mopla sanji tartışmak...Doğru diyorsun Usopp'un ve Sanji'nin durumları aynı değil.Sanji'nin başında bir Big Mom felaketi vardı.Eğer Luffy bencillik yapıp gitse şu an Wano'da büyük bir sorun olarak görülen (Bunu Luffy söylüyor ben söylemiyorum Big Mom'dan büyük bir sorun olarak bahsediyor.) Big Mom şu an Wano'da olmazdı.
Zoro bile Sanji'ye aptal diyerek şu an bulunduğumuz konumda bir yonkouya karşıyken onun yüzünde iki yonkouya karşı karşıya geleceğiz. demişti olaylar patlak verdiğinde (Zou'dayken.).Bunun farkında olan sadece Zoro değildi, Sanji de bunun farkındaydı.
Sanji sınırı aşıp Luffy'nin gitmesi için ona yardım dahi etmedi.Olay bundan ibaret.
Peros'u minkler aldı, smoothie de çok ağır kaçar. Daifuku vs brook olabilir ama bu da beni aşırı tatmin etmez. Bakalım artık.Harbi lan Brook ne halt yiyecek? Gerçi dur daha BM tayfası var. Oda onu da boş bırakmaz bence.