Üye silindi 1004
Yüzden iki yüz öyle olacak zaten.Who maskeyi bir açıyor Siluet lslsksk
Yüzden iki yüz öyle olacak zaten.Who maskeyi bir açıyor Siluet lslsksk
Fodderlari adamdan saymayin. Kafadaki guclu adam sayisi kazanani belirler buyuk ihtimal. Headlnerlari da saymasaniz olur bir kac tanesi haric tirt. Asil guc, kaido tarafinda f6, kaido ve all starlar. Luffy tarafinda asil guc daha kalabalik.Bu arada şimdiye kadar hep Kaido tarafı çok kalabalık çok fazla güçlü adam var amiral gelmezse veya dışardan destek gelmezse tayfanın ve ittifakın işi çok zor diyorduk da şu an bizim tarafta baya adam üstünlüğü oluştu. BM tayfası ortalıkta yok. F6 lar da eşleşti sayılır. Karşı tarafta BM, Kaido, King, Queen kaldı. Bizim tarafta Kid, Law, Drake, Marco, Luffy, Zoro, Sanji, Yamato var. Brook Robin ve Choppa da var ama onlar herhalde F6 ları indirmeye yardım ederler. Bu kadar çok kişi varken 2vs 1 ler gelebilir gerçekten.
Tam o anda şoka giren Jinbe bir daha şoka girer çünkü Who aynı zamanda Luffy’nin de anasıymış... Waaat ???Ve Jinbenin çocukluğuna dönüş bir de ne görelim... Who Jinbenin anasıymış
Maske çıkar önce Who'nun ayaklarını gösterir, Jinbei şaşırır. 3 hafta geçer tam unuttuk derken kim olduğunu öğreniriz.Who maskeyi bir açıyor Siluet lslsksk
Acaba bu arc Siluet rekoru kırılır mı?Yüzden iki yüz öyle olacak zaten.
Ace davardir akainuya sen gorursun lan yavsak deyip luffy tarafinda seri sonu akainuyu gomebilirdi.Ace gururlu adamdır babalığa çemkiren adama arkasını dönmedi diye ezmeye gerek yok ama nerede geri çekileceğini bilmediği için ezilebilir.
Kırılmadı mı zaten? WCI'de ben siluet hatırlamıyorum mesela.Acaba bu arc Siluet rekoru kırılır mı?
skksksms
İva yine bi işler kurcalamış...Dragon SARHOŞMUŞ hatırlamıyo...Tam o anda şoka giren Jinbe bir daha şoka girer çünkü Who aynı zamanda Luffy’nin de anasıymış... Waaat ???