Muhteşem dansıyla dragonu baştan mı çıkarmıştır diyorsun?Croco işte neyi uzatıyonuz
Muhteşem dansıyla dragonu baştan mı çıkarmıştır diyorsun?Croco işte neyi uzatıyonuz
Dalga geçiyorum zaten ya Luffynin babasını görmedik daha anası çok da önemli değilBu arada One Piecedeki itibar edilen en boş teorilerde direkt en tepeye oynar bu.
Ben en çok neye gülerim biliyor musun...? Luffy’nin annesi Joy Boy çıkarsa çok gülerimSeri de luffy'nin anası olmayan 3 5 kişi kaldı zaten djshsgabgz
Oda şu kadını açıklasa da hepimiz rahat etsek. Gerçi muhtemelen onu bile 3 5 kere siluetleyip öyle açıklar ama...
Yasak HazineOdanın yazabileceğinden daha güzel senaryo bu ğdşdksçdşsöds
İlk görüşte aşk diyorum kırisçimMuhteşem dansıyla dragonu baştan mı çıkarmıştır diyorsun?
Buna ben bile gülebilirimBen en çok neye gülerim biliyor musun...? Luffy’nin annesi Joy Boy çıkarsa çok gülerim
Ksksksks
Dalga geçtiğini düşünmesem bu kadar net girmem.Dalga geçiyorum zaten ya Luffynin babasını görmedik daha anası çok da önemli değil
Luffy kendi kendini mi doğurmuşBen en çok neye gülerim biliyor musun...? Luffy’nin annesi Joy Boy çıkarsa çok gülerim
Ksksksks
Evreni kurgu olduğu gerçeğinden uzak nasıl yorumlayacağız? Ölürdüye bakarsak şu an adını bilmediğimiz bir potansiyel bebekken katledilmiş te olabilir.Yazılmış çizilmiş bir karakter olarak yorumlamıyorum ben şu an farkındaysan ben evreni yorumluyorum.
Hatta diyorum ki KK olmak için doğmuş bireylerden bir tanesi KK olamayabilirdi WB , Rocks gibi bir adam olsa veyahut KK olma gibi bir amacı olsa.
Luffy daha portakalda vitaminken WB-Rogerla silah tokuşturup al vereyim sana Odeni zaten hazineyi bulmak gibi bir amacım yok diyordu.