Ben şeyden korkuyorum... Jinbe de Suliet olur mu acaba Ace gibi... çünkü adam tanıdıkları da karartıyorMaske çıkar önce Who'nun ayaklarını gösterir, Jinbei şaşırır. 3 hafta geçer tam unuttuk derken kim olduğunu öğreniriz.
Kskssjs
Ben şeyden korkuyorum... Jinbe de Suliet olur mu acaba Ace gibi... çünkü adam tanıdıkları da karartıyorMaske çıkar önce Who'nun ayaklarını gösterir, Jinbei şaşırır. 3 hafta geçer tam unuttuk derken kim olduğunu öğreniriz.
Oden'i vermese ne olacak? Oden gibi emanet adama mı güvenecek Wb? Oden ne Roger'ın ne de Wb'nin adamı olmadı. Oden macera neredeyse oradaydı.Dostum sen neyden bahsediyorsun ya , bu adamın KK olma gibi bir takıntısı olsaydı Oden'i vermezdi.O şu an KK dediğin adam bile KK olamazdı.
Seri de luffy'nin anası olmayan 3 5 kişi kaldı zaten djshsgabgzTam o anda şoka giren Jinbe bir daha şoka girer çünkü Who aynı zamanda Luffy’nin de anasıymış... Waaat ???
Croco işte neyi uzatıyonuzSeri de luffy'nin anası olmayan 3 5 kişi kaldı zaten djshsgabgz
Oda şu kadını açıklasa da hepimiz rahat etsek. Gerçi muhtemelen onu bile 3 5 kere siluetleyip öyle açıklar ama...
Doğru... manga tarihinin rekoru kırılır belki de o da kırışmıştırKırılmadı mı zaten? WCI'de ben siluet hatırlamıyorum mesela.
Who bu yüzden İva’nın peşindeymiş çünkü aralarına girmiş İva, Dragon ile bunun... aynı zaman da İva Who’nun kardeşiymiş... baldız baldan tatlıdır hesabı...?İva yine bi işler kurcalamış...Dragon SARHOŞMUŞ hatırlamıyo...
Bu arada One Piecedeki itibar edilen en boş teorilerde direkt en tepeye oynar bu.Croco işte neyi uzatıyonuz
Odanın yazabileceğinden daha güzel senaryo bu ğdşdksçdşsödsWho bu yüzden İva’nın peşindeymiş çünkü aralarına girmiş İva, Dragon ile bunun... aynı zaman da İva Who’nun kardeşiymiş... baldız baldan tatlıdır hesabı...?
Kaido'yu bile indirecekleri tam belli değilken WB korsanlarının şu anki Hasır şapkalılardan güçsüz olduğunu belirtmek yamandır bana göre.
Yazılmış çizilmiş bir karakter olarak yorumlamıyorum ben şu an farkındaysan ben evreni yorumluyorum.Oden'i vermese ne olacak? Oden gibi emanet adama mı güvenecek Wb? Oden ne Roger'ın ne de Wb'nin adamı olmadı. Oden macera neredeyse oradaydı.
Roger, Luffy gibi isimler korsanlar kralı olmak için doğmuş isimler. Bu yüzden çizildiler ve bu yüzden oldular/olacaklar. Roger'ı ve Luffy'yi Zoro ile Rayleigh ile Sanji ile Gaban ile denk getiren yazgı onları KK de yapacaktı. Ace sadece bir trajedi yazılmak için çizilmiş bir karakter. Luffy bir gün senden de güçlü olacağım derken öylesine demiyordu.