Ace odeni tanımıyor sanırım.Cidden Acein bu kadar olay içinde olup WBye hiçbir şey anlatmaması saçmalık değil mi? WB, Odenin öldüğünü duysa sadece Wanoyu yıkardı. Acaba bu da Tokinin kehaneti duyup Luffy kurtarır burayı mı dedi
Ace odeni tanımıyor sanırım.Cidden Acein bu kadar olay içinde olup WBye hiçbir şey anlatmaması saçmalık değil mi? WB, Odenin öldüğünü duysa sadece Wanoyu yıkardı. Acaba bu da Tokinin kehaneti duyup Luffy kurtarır burayı mı dedi
Yamato denilen gerzek kendini Oden diye tanıttığı için farketmemiş olabilirCidden Acein bu kadar olay içinde olup WBye hiçbir şey anlatmaması saçmalık değil mi? WB, Odenin öldüğünü duysa sadece Wanoyu yıkardı. Acaba bu da Tokinin kehaneti duyup Luffy kurtarır burayı mı dedi
Yamatoyla konuştuğuna göre tanıması lazm. Yamatonun 2 kelimesinden 1i odenAce odeni tanımıyor sanırım.
Ben Ace'i severim, hater falan değilim.Ben seni Azılı bir Ace fanı sanıyordum sen baya hatermışsın.
Spade korsanlarını diyorum. Ace bir yola çıkmış Bu süreçte tayfasındaki adamlar Zoro ile yarışamaz. Roger, WB, Kid gibi isimler yola çıktığında Rayleigh, Marco, Killer gibi isimlerle birlik olmuş. Babadan emanet kalan tayfa ile kk mi olacaktı Ace? Ki Marco da bir zirve Zoro etmez.Zoro-Sanji-Franky-Jinbei WB korsanlarından daha mı güçlü yani?
WB istese çoktan KK olmuştu.Tartışmaya kapalı bu.Spade korsanlarını diyorum. Ace bir yola çıkmış Bu süreçte tayfasındaki adamlar Zoro ile yarışamaz. Roger, WB, Kid gibi isimler yola çıktığında Rayleigh, Marco, Killer gibi isimlerle birlik olmuş. Babadan emanet kalan tayfa ile kk mi olacaktı Ace? Ki Marco da bir zirve Zoro etmez.
Yorumların öyle söylemiyor. Eric Cartman türündensin heralde sevdiği karakterle dalga geçenlerden.Ben Ace'i severim, hater falan değilim.
Zoro-Sanji-Franky-Jinbei WB korsanlarından daha mı güçlü yani?