Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şimdiye kadar hep Kaido tarafı çok kalabalık çok fazla güçlü adam var amiral gelmezse veya dışardan destek gelmezse tayfanın ve ittifakın işi çok zor diyorduk da şu an bizim tarafta baya adam üstünlüğü oluştu. BM tayfası ortalıkta yok. F6 lar da eşleşti sayılır. Karşı tarafta BM, Kaido, King, Queen kaldı. Bizim tarafta Kid, Law, Drake, Marco, Luffy, Zoro, Sanji, Yamato var. Brook Robin ve Choppa da var ama onlar herhalde F6 ları indirmeye yardım ederler. Bu kadar çok kişi varken 2vs 1 ler gelebilir gerçekten.
Fodderlari adamdan saymayin. Kafadaki guclu adam sayisi kazanani belirler buyuk ihtimal. Headlnerlari da saymasaniz olur bir kac tanesi haric tirt. Asil guc, kaido tarafinda f6, kaido ve all starlar. Luffy tarafinda asil guc daha kalabalik.
 
Ace'i potansiyeli için değil, karakterinin kompleksliği için seven bir ben miyim? "Ben nereye aidim? Yaşamayı hak ediyor muyum? Bu dünyada bir yerim var mı?" gibi soruların cevabını araması bile çok hoş. Seride başka kimsede böylesini göremezsiniz. Daha doğrusu bu arayışın, karakterini bu kadar çarpıcı biçimde şekillendirdiği birini daha göremezsiniz. Muazzam bir karakter. Oda belli ki hala itibar kazandırmaya çalışıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 68)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık