Çünkü önceden sadece Wado ile o tekniği yapıyormuş. Ki o da doğru değil, başka kılıçlarla da yaptı.Enma ile kesince ne oluyor ki ?
Çünkü önceden sadece Wado ile o tekniği yapıyormuş. Ki o da doğru değil, başka kılıçlarla da yaptı.Enma ile kesince ne oluyor ki ?
Eric Cartman yıllar önce Sanjicilerin arasına sızmış bir kripto Zorocudur...Queen rahat yener Sanji'yi .
Eğer utanmaz arlanmaz değillerse onca hakiyle emek döküyor adam tabiki kara çıkacaklar. Kara patateslerin diyarındaki kara kılıçlı bıçkın delikanlı Mihowk.Patetesler de hakili çıkıyor muymuş bari?
Mihawk patates olarak doğacakmış öldükten sonra. Tabi ölmeden de patates olabilir orası ayrı...
Luffy i ne kadar seviyorsam zoroyu da o kadar seviyorum. Bence bu arc bittiğinde aslında adadaki en güçlü 2. kişi olacak.Bu konuda aynı fikirdeyizdir muhtemelen.Takılıyorum yav...
Foreshadowing.Zoro’daki kral haki kesin mi geyik mi? O sarsıntı yoksa Kaido’nun adayı kaldırmasından kaynaklı mı?
Adamın en büyük şansı killzone'nun bunun adresini öğrenemeden forumdan gitmiş olması.Eric Cartman yıllar önce Sanjicilerin arasına sızmış bir kripto Zorocudur...
Şaka bir yana Onepiece de bir laf geçiyor bulursam atacağım onu tam hatırlayamadım nerede olduğunu.Eğer utanmaz arlanmaz değillerse onca hakiyle emek döküyor adam tabiki kara çıkacaklar. Kara patateslerin diyarındaki kara kılıçlı bıçkın delikanlı Mihowk.
Umarım öyledirForeshadowing.