@Yubashiri-sama da Sanji-cilerin ajanı. Arşiv mesajları onu ele verse de güncelde o işini düzgün yapıyor.Eric Cartman yıllar önce Sanjicilerin arasına sızmış bir kripto Zorocudur...
@Eric Cartman ise kendini tutamayıp açık veriyor sürekli : ))
@Yubashiri-sama da Sanji-cilerin ajanı. Arşiv mesajları onu ele verse de güncelde o işini düzgün yapıyor.Eric Cartman yıllar önce Sanjicilerin arasına sızmış bir kripto Zorocudur...
Zoro, yeni dünyaya girerken geride olduğunu söylemişti o sözü Zoro'nun hocası söylüyor.Şaka bir yana Onepiece de bir laf geçiyor bulursam atacağım onu tam hatırlayamadım nerede olduğunu.
Kılıcın ile istediğin kişiyi koruyamıyorsan en iyisi değilsin gibisinden.
Mihawk da Perona'yı koruyamayacağını orada tehlikede olacağından bahsedip göndermek istiyordu.
Demem o ki Zoro bu konu üzerinden işlenebilir ileride yani en iyi olma konusu.
Ryuma'nın hikayesinde geçiyordu sanki o söz.Şaka bir yana Onepiece de bir laf geçiyor bulursam atacağım onu tam hatırlayamadım nerede olduğunu.
Kılıcın ile istediğin kişiyi koruyamıyorsan en iyisi değilsin gibisinden.
Mihawk da Perona'yı koruyamayacağını orada tehlikede olacağından bahsedip göndermek istiyordu.
Demem o ki Zoro bu konu üzerinden işlenebilir ileride yani en iyi olma konusu.
Yani... Bence de o ortamda Luffyden sonra en güçlüsü Zoro ve bir de Kid var... şu anda da öyledir zaten...Luffy i ne kadar seviyorsam zoroyu da o kadar seviyorum. Bence bu arc bittiğinde aslında adadaki en güçlü 2. kişi olacak.Bu konuda aynı fikirdeyizdir muhtemelen.
Yok geçenlerde okuyorken farkettim ben seri içinde. Fakat tam olarak nerede olduğunu hatırlamıyorum ama bulurum o sahneyi.Ryuma'nın hikayesinde geçiyordu sanki o.
Luffy - Marco ikilisi net şu an. Gerisine bakacağızYani... Bence de o ortamda Luffyden sonra en güçlüsü Zoro ve bir de Kid var... şu anda da öyledir zaten...
Zoro'ya ortak demesi lazım Luffy'nin.Zoro, yeni dünyaya girerken geride olduğunu söylemişti o sözü Zoro'nun hocası söylüyor.
Her dokunduğu şeye zarar veren kılıç ile istediğini koruyup istediğini kesen kılıçtan bahsediyor. Tabi kazma Zoro anlamıyor olayı.
@Montana serideki en hoşuma gitmeyen şey sağ kol muhabbeti zaten Jimbei isterse iki kolu da alabilir.
Bana ne yükseliyon lan alla alla.Enma kesmiş diyecekti işte normalde kesemezdi falan filan bilmiyormuş gibi yapma yahu.
Ben de wado ile yapıyor diye biliyorum.Karışık yapıyorsa bir önemi yok.Çünkü önceden sadece Wado ile o tekniği yapıyormuş. Ki o da doğru değil, başka kılıçlarla da yaptı.
Sen bak Datte’ciğim... benim için sonuç belli... :dLuffy - Marco ikilisi net şu an. Gerisine bakacağız