Queen rahat yener Sanji'yi .queen vs sanji olacak için rahat olsun.
Queen rahat yener Sanji'yi .queen vs sanji olacak için rahat olsun.
Enma ile kesince ne oluyor ki ?Zoro, arkadan vurdu diyorsun öyle bir şey yok mangada.
Zoro, Ana'yı gördü falanca filanca diyorsun öyle bir şey yok mangada.
Zoro, Enma ile kesti dedin öyle bir şey de yok mangada.
Zoro 2v1 atıyor dedin adam ben sizle vs atmam bu oynu oynamam diyor yani o da bir nevi yok.
Hanemiz tertemiz
Drake'de de hata var. Arkada bi oda dolusu adam öldü ölecek, hala vs peşinde.Göstere göstere önden gelmiş sopayı da keserek vurmuş. Xdrake de o anda durmuş izliyor.
Bana göre Elbaf sonu gelecekleri, gelmeleri gereken seviyelerini yazmışsın. Olurmu olmazmı onu Oda'dan başkası bilemez ama umarım bu arc olmaz.Nardo ve One piece dışında okuduğum manga yok benim.
Ayrıca bu sıralama konusunda ciddiyim. En fazla bi tık altlarında olurlar o da en fazla.
Takılıyorum yav...Şok olduysam sebebini çok merak ettim şu an benim haberim yok çünkü şok olduğumdan
Enma kesmiş diyecekti işte normalde kesemezdi falan filan bilmiyormuş gibi yapma yahu.Enma ile kesince ne oluyor ki ?
Op okuyoruz. Sanji bir şekilde yenecektir. Teke tek olmasa bile bu karşılaşma olacak. senin önceden yazdığın gibi boşuna laf söylenmez bu seride. Judge'un oğlu diye boşuna bahsetmedi. Bir mazileri var demek.Queen rahat yener Sanji'yi .
Kendince zirvede işte çapacı. Fakat 5 büyük kadimde ki adam kimdir nedir belli değil. Mihawk'ın son rakip olmadığıda belli şimdi hatta arradan çıkacak gibi.Marco'ya tepki gelmemiş galiba metni görmeden onunla ilgili konuşuyorlar sanmıştım.
Yahu çapa yapmak zirveye ulaştığının göstergesidir.Musashi gibi.Öğren bunları.
Patetesler de hakili çıkıyor muymuş bari?Reis yapacak her şeyi bitirmiş çapaya başlamış daha ne istiyorsun. Çapa'yı da karartmış bu arada kara çapa olarak geçiyor xD
Konunun en saçma yorumuQueen rahat yener Sanji'yi .