Çünkü zoru seviyor...Zoro nerede arkadan vurmuş ?
Çünkü zoru seviyor...Zoro nerede arkadan vurmuş ?
Hepsi hanesinde duruyon biri eksilse bile çok farketmiyor.İşin en güzel tarafı bu olay da Zoro'dan çıkmayacak o zaman gene 2v1'e dönüş yapacaksın
Evet Marco hakkında da konuşuyor olabilirler ama büyük ihtimal Zoro'dur.Çünkü Zoro slash yollayıp posta koyuyor.Kral ile Kraliçeye.Marco'ya tepki gelmemiş galiba metni görmeden onunla ilgili konuşuyorlar sanmıştım.
Yahu çapa yapmak zirveye ulaştığının göstergesidir.Musashi gibi.Öğren bunları.
Daha bunlar bir şey değil... Wano sonu hepsine uğrayacağız reyiz...Meyvesiz Luffy vs Zoro anketi bu işin son noktasıydı bence.
Hadi hadi bakmışsındır... Enma olsaydı hemen yazardın bir şeyler... sjsjsjsNe ile kesti bakmadım. Zira önemli değil Drake ile savaşan adamı arkasından vurmuş.
Luffy yonkou olmaz amiral olabilir zoro ve sanji doğru amaZoro'nun Apoo'yu katletmiştir arkadaşlar bu bir gerçek. Zoro'nun Apoo gibi bir Zurnacıya tek atması demek Luffy'nin Kaido'ya yürüyebileceği anlamını çıkartır.
Luffy Yonkou
Zoro YC1
Sanji YC2
Arc sonu güç kıyası budur aksini iddia eden gitsin Fairy Tail falan okusun.
Öyle gözüküyor biraz@Bavs Lol oynamıyorum ama Zoro'nun yaptığına kill steal diyorlar sanırım.
Kata’yı o şekilde kıyaslamadım ki... Ah ah hala şoktasınız o yüzden bir şey demiyorum jsjsjsjZoro sevdiğimiz bir abimizdir güçlüdür, alfadır. Ama kalkıp apooyu tekledi diye katakuri kıyaslamazsın yapmazzzzsın.
Nardo ve One piece dışında okuduğum manga yok benim.Asıl şunları yazan adamın FT okuması lazım ki okuyordur zaten büyük ihtimalle.
Zoro, arkadan vurdu diyorsun öyle bir şey yok mangada.Hepsi hanesinde duruyon biri eksilse bile çok farketmiyor.
Şok olduysam sebebini çok merak ettim şu an benim haberim yok çünkü şok olduğumdanKata’yı o şekilde kıyaslamadım ki... Ah ah hala şoktasınız o yüzden bir şey demiyorum jsjsjsj