Kid olmasa ben de derdim be Bushido. Law ve X Drake'i unutmamak lazım bu arada sağlam karakterler.Yani... Bence de o ortamda Luffyden sonra en güçlüsü Zoro ve bir de Kid var... şu anda da öyledir zaten...
Edit:Marco'yu unuttum .d
Kid olmasa ben de derdim be Bushido. Law ve X Drake'i unutmamak lazım bu arada sağlam karakterler.Yani... Bence de o ortamda Luffyden sonra en güçlüsü Zoro ve bir de Kid var... şu anda da öyledir zaten...
Hayda!! Sanjicilerin ajanı olacağıma CP9 ajanı olurum en azından SSK primlerim ödenir.@Yubashiri-sama da Sanji-cilerin ajanı. Arşiv mesajları onu ele verse de güncelde o işini düzgün yapıyor.
@Eric Cartman ise kendini tutamayıp açık veriyor sürekli : ))
Aslında Sanji'yi çok sever ama objektifliği daha ağır basıyor.Adamın en büyük şansı killzone'nun bunun adresini öğrenemeden forumdan gitmiş olması.
Ne sonuç belli Zoro > Marco'mu diyorsun yani?Sen bak Datte’ciğim... benim için sonuç belli... :d
Kid de, Zoro dan üstün gösterilen bir şey yok Silver’cığım... hatta Zoro şu an daha etkili gibi ama İşte Kid’in de verdiği havadan dolayı Luffy-Zoro-Kid diyorum. Law ve Drake sağlam ama Bu üçlüyü geçemezler...Kid olmasa ben de derdim be Bushido. Law ve X Drake'i unutmamak lazım bu arada sağlam karakterler.
Valla aslında ben Şu An Marco>Luffy diyorum... Arc sonu da Luffy ile Zoro geçer diyorum...Ne sonuç belli Zoro > Marco'mu diyorsun yani?
Şu seriyi fazla mantığa göre yorumluyoruz, bana göre bir hata. Daha çok karakterlerin hikayesine göre yorumlamamız gerek. Tayfada Vinsmoke olması Queen'in ilgisini çekti, bir şekilde Black Maria üzerinden bağlanacak işte.Aslında Sanji'yi çok sever ama objektifliği daha ağır basıyor.
Queen Sanji için uzak hedef ise bunu direk der,Sanji'yi ne kadar severse sevsin.
Ama bence tek hatası bu kadar objektif olmaya çalışması,sonuçta One piece,ne olacağını çok bilemeyiz.
Çünkü,karakterlerin sınırlarını bilmiyoruz.
Objektif olsa Queen rahat yener demez. Bana göre de Sanji tek başına Queen'i yenemez ama Queen de Sanji'yi peçete gibi kenara atamaz yani. Bunun yaptığı biraz çocuğumu kayırmadığım iyice belli olsun derken öğrencisi olan çocuğuna iyice yüklenen öğretmenlerin yaptığı gibi oluyor.Aslında Sanji'yi çok sever ama objektifliği daha ağır basıyor.
Queen Sanji için uzak hedef ise bunu direk der,Sanji'yi ne kadar severse sevsin.
Ama bence tek hatası bu kadar objektif olmaya çalışması,sonuçta One piece,ne olacağını çok bilemeyiz.
Çünkü,karakterlerin sınırlarını bilmiyoruz.