Lisedeki yaş problemleri bile Oda'dan daha tutarlı sene konusunda.2 yıl önce 5 dedi, şimdi 4.5 diyor. :/
Lisedeki yaş problemleri bile Oda'dan daha tutarlı sene konusunda.2 yıl önce 5 dedi, şimdi 4.5 diyor. :/
Marienfordun Wanodan en büyük farkı düzgün vs olmasa bile arctan epiklik akıyordu. Sahneler insanı heyecanlandırıyodu. Wanoda olay aşırı dalgaya vurulmuş bir şekilde ciddiyetsiz ilerliyo. Üstüne düzgün bir savaş da göremiyoruzAdam artık dövüş çizmediği için pek bir detay bekleme derim.Marineford'daki gibi iki çarpışıp ortadan kaybolacak birçok karakter.
@Capori 1 yıl önce açmış ben onun yalancısıyım.2 yıl önce 5 dedi, şimdi 4.5 diyor. :/
Oda ilk gösterimi güzel yapiyim kalanı o kadar olmasada olur kafasında.Carrotun sulongu çok iyiydi ya. Diğer minklerde aynısını göremedim. İnuarashi kurt olup geçmiş Jyabura gibi. Neko biraz güzel duruyor yine de
Ben ilk 2018 in sonunda dedi diye hatırlıyorum ama...@Capori 1 yıl önce açmış ben onun yalancısıyım.
Reis doğru kişinin yalancısısın. Bizde yanlışlık olmaz , olduysa da yanlışıkla olmuştur@Capori 1 yıl önce açmış ben onun yalancısıyım.
2019 Ağustos ayında açılmış. Aha dayıya sor. @CaporiBen ilk 2018 in sonunda dedi diye hatırlıyorum ama...