Sanji'ye iki güzel panel, bir tam takır dövüş çizsin, İstanbul'daki bütün türbeleri ziyaret edeceğim. O derece...Götü boklu Kinemon Kaido'nun saldırısına bir şey yapıyorsa burdan Odaya sesleniyorum.
Yalvarırım hayrına şu Sanjiye güzel paneller çiz be koçum. Hayrına ulan! Yap şu kardeşine bir güzellik
ŞANCİ??
Şaka bir yana bende Sanji için çok üzülüyorum... :/Götü boklu Kinemon Kaido'nun saldırısına bir şey yapıyorsa burdan Odaya sesleniyorum.
Yalvarırım hayrına şu Sanjiye güzel paneller çiz be koçum. Hayrına ulan! Yap şu kardeşine bir güzellik
Götü boklu Kinemon Kaido'nun saldırısına bir şey yapıyorsa burdan Odaya sesleniyorum.
Artıdan Oda , son SBS'de Luffyler için "Eğer bu savaşı atlatırlarsa dünya çapında bir etkiye sebep olacak." dediydi. Bol ölümlü az off-panelli bölüm bekliyoruz artıkSanırım aynı şeyi Spandam cp9 için demişti. Luccilerle beraber iken kaybedecekmisiz gibi hissetmiyorum demişti.
Şarapçıya yanında Drake'le dalıyor diye övmezler zaten canımZoro fanlarına bir cesaret falan gelmiş sanırım. Ara girince seriye bir yürek yemişler. Sanji iki Nova arasından zibilyon insanı çıkarttı Apoo'yu Drake'le bloklayan Zoro hemen hebele hübele oldu.
Gene en azından arc içindeki en kaliteli sahnelerden biriydi ama bu Sanji için cidden yeterli değil. Adam hikayenin başından beri gemide. Enies Lobbydeki gibi ona da özel bir vs vermeliKing'in elinden Momo'yu aldı bu ona yeter diye düşünmüyordur umarım.
Sorun haterlarda da değil. Sorun Odada...Sen haterlara kulak asma en birinci biziz
Kardesim senin kafa yorman gereken tek sey kaybolan Sanji'nin nasıl döneceğidir..Şaka bir yana bende Sanji için çok üzülüyorum... :/