İşte o 2. Açıklama. Şu an sallıyor da olabilirim 1 sn bulucam djshgzhag2019 Ağustos ayında açılmış. Aha dayıya sor. @Capori
İşte o 2. Açıklama. Şu an sallıyor da olabilirim 1 sn bulucam djshgzhag2019 Ağustos ayında açılmış. Aha dayıya sor. @Capori
ŞANCİ??Hasta yatağında olsa bile adam akıllı vs çizeceği net 5 karakter var Oda'nın. Luffy, Kaido, Kid, Zoro, King'i görmek isteyenler telaş yapmasın iki eli kanda olsa bile bu adamlar cepte
Biraz bakınca İnuarashiyi beğendim. Beyazlar içinde olacak bir de. Carrot başka idi tabii. Sırf bu kadar özel emek verdiği için tayfaya gelir diye düşünüyorumOda ilk gösterimi güzel yapiyim kalanı o kadar olmasada olur kafasında.
King'in elinden Momo'yu aldı bu ona yeter diye düşünmüyordur umarım.ŞANCİ??
Sen haterlara kulak asma en birinci bizizŞANCİ??
Momonun psikolojik gelişimi için Kinin gitmesi şart. Birde böyle bir savaşta düzgün ölüm olmalı. Tayfadan birini öldürme olasılığı da düşük olduğu için bizim aşina olduğumuz bir karakter net ölmeli. Bu da Kin reis...Kinemon'un bölüm sonunda dediklerine göre gidici gibi gözüküyor.
Sanırım aynı şeyi Spandam cp9 için demişti. Luccilerle beraber iken kaybedecekmisiz gibi hissetmiyorum demişti.Bizimkiler için her şey çok iyi gidiyor.
Hyo amca "Yeniliyormuşuz gibi hissetmiyorum." demişti.
Asıl korkutucu olan bu.
Bölüm ismi "ölmeme izin ver" ya da "ölmemize izin ver".
Adam kolsuzun teki kırmasına gerek yok.Ulan ben şöyle bir seri, şöyle karakterler ve şöyle bir hikaye çizeğim ama dövüş çizmeyeceğim he... elimi kırarım elimi... Her arc herkesi birbirine sokarım zevkle... Karaktersiz Oda... harbiden bırak bizi, adamın kendi emeğine bile saygısı yok...