WereGarurumon'a en son bebeyken yükseliyordum dostumNasıl yok, adam eli ile bile çizmiş
WereGarurumon'a en son bebeyken yükseliyordum dostumNasıl yok, adam eli ile bile çizmiş
Bizi kudurtmak için yaptığına eminim ama kanıtlayamam...Hiç sorma ben Marco ve Kid görmek istedikçe bölümde olmuyorlar bir de 2 hafta bekliyoruz. Off babam off
Off panel çizer sonra da İnu ve Neko'nun ağzından Wano sonu dövüşün özetini dinlerizHybrid forumunu görseydik bari yav.1 mamut nasıl dövüşür mesela Sırf hortum çizmemek için yenildi yazıp geçmez inş
Çöp adam bile çizemiyorum ama şu noktaya kadar getirdiği seriyi buradaki herkes ondan daha güzel tamamlar, çok ciddiyim.Ben bir ara Smoker'a dedim. One Piece'i burdan biz alalım. Biz çizelim. Çizer bir grup olsun. Yazar bir grup olsun. Bir de Oda'nın bazen akla fikre sığmaz egzantirik fikirleri oluyor fikir grubu olsun. Korsanfan'ın One Piece'i olsun dedim. Kabul etmedi. Hem Türkçeye çevirmek zorunda kalmayacaktık.
2 yıl önce 5 dedi, şimdi 4.5 diyor. :/1 yıl önce 5 yıl demişti kaldı 4 yıl. Dövüş falan çizmeyip geçecekse ikna olabilirim. Ama napayım öyle seriyi.
Matamatikte yok salakta!!2 yıl önce 5 dedi, şimdi 4.5 diyor. :/