Resim olmadığı için çok yükselemedim spoilera. Halbuki çok önemli sahneler var ama okuyunca gaz verecek kadar önemli değiller
Ben bir ara Smoker'a dedim. One Piece'i burdan biz alalım. Biz çizelim. Çizer bir grup olsun. Yazar bir grup olsun. Bir de Oda'nın bazen akla fikre sığmaz egzantirik fikirleri oluyor fikir grubu olsun. Korsanfan'ın One Piece'i olsun dedim. Kabul etmedi. Hem Türkçeye çevirmek zorunda kalmayacaktık.Worstgen'deki Zoro fanlarına çizdirsen yemin ederim daha iyi çizerler seriyi. Hibe, mibe, neyse parası şu adama yollayalım da eliyle bir şeyler çiziktirmeye uğraşsın bari.
Bundan sonraki savaşada aynısını diyordu.Umarım son savaş bunun gibi olmaz.Sözde Wano savaşı efsane olcaktı...
Hiç sorma ben Marco ve Kid görmek istedikçe bölümde olmuyorlar bir de 2 hafta bekliyoruz. Off babam offHALA MARCO VE PEROSPERO YOK. Oda lütfen bize bazı güzellikler versin...
Ben detaylı savaş görmek istiyorum. Çatıya çıkarken 2 gifter kesilmesini değil...Bundan sonraki savaşada aynısını diyordu.Umarım son savaş bunun gibi olmaz.
Adam artık dövüş çizmediği için pek bir detay bekleme derim.Marineford'daki gibi iki çarpışıp ortadan kaybolacak birçok karakter.Ben detaylı savaş görmek istiyorum. Çatıya çıkarken 2 gifter kesilmesini değil...