İşte sen aklını kaybedecek diyorsun ben direk ölecek diyorumZaten Bm aklını kaybettikten sonra Kata
kaptan olacaktır.
Neyse öyle olsun Miyata ne diyim![]()

İşte sen aklını kaybedecek diyorsun ben direk ölecek diyorumZaten Bm aklını kaybettikten sonra Kata
kaptan olacaktır.
Neyse öyle olsun Miyata ne diyim![]()
Ne yazıkki gifterlarda harcanıyo.????????????????Reyis öyle bir reyis ki bütün krallardan esintiler taşıyor.
Roger'ın şeytani aurası Zoro'da,
Beyazsakal'ın fiziksel güç ve dayanıklılığı Zoro'da,
Ryuma'nın kılıç ustalığı Zoro'da,
Shanks'ın karizması Zoro'da...
Sen nasıl bir karaktersin eyyy Zoroooo!
Aklını kaybetmesi sadece benim bir teorim. Ben direkt ölmeyeceğini düşünüyorumİşte sen aklını kaybedecek diyorsun ben direk ölecek diyorumAklını kaybetme ihtimali ölme ihtimalinden fazla değil sadece sıkıntı orda.
Hadi bakalımAklını kaybetmesi sadece benim bir teorim. Ben direkt ölmeyeceğini düşünüyorum![]()
Bu saatten sonra Sanjiyi kurtaran Begenin oğlu Pezo da olsa sorun olmaz. Şu çıkış, Momonun kurtuluşu ve bu haftaki konuşmalar özellikle Sanji sevenler için on yıllık asgari ihtiyacı karşılarYalnız Sanji'yi o saldırıdan kurtaran Zoro çıkarsa çok üzücü olur genel olarak
Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş, yazık Zoro fanlarına Sanji en güçlü rakibi kaptı diyip büyüklük gösteremediler.Sanji reisin karşına çıktı ya birden King'in değeri düştü. Düne kadar hayaliyle yastığa başını koyan bazı yeşil sever kesimler, şimdi King'i beğenmez oldu.
Valla benzeri Page One dövüşünde, Doflamingo'yla karşılaşmasında da olmuştu. Yine tamamlamazsa tatmin etmez. Sonu gelmeyen aksiyonlar sıkmaya başlıyor artık bu seride.Bu saatten sonra Sanjiyi kurtaran Begenin oğlu Pezo da olsa sorun olmaz. Şu çıkış, Momonun kurtuluşu ve bu haftaki konuşmalar özellikle Sanji sevenler için on yıllık asgari ihtiyacı karşılarKi bu arcı da burada bitirecek değildir zaten.
Kerhaneden topladığımız King ile kapışıyor senin topladığın gifters ile![]()
Sizin kapışma anlayışınız dayak yemekse evet beyler çoh güsel kapışıyor SanciNe yazıkki gifterlarda harcanıyo.????????????????