İşte işler burada biraz garipleşiyor. Zaten BM geldiğinden beri ortamı çok bozuyor mantık olarak. Erkenden böyle bir dövüş olması ve BM’nin inmesi falan çok garip olur. Sonra dediğin gibi Kaido’ya güçleri kalır mı? O yüzden ufak bir kapışma olur sonra araya bir şeyler girer muhtemelen. Bir de BM de düşecek gibi bu arc. Şimdi Kaido ekibi belli, demek ki Bm’ye başka ekip dalacak... Yalnız Çok zor ya şu olaya mantık yürütmek...Eger yazdığın kadro big mom'ı indirirse bence teke tek bir dövşe gerek yok bayağa büyük bir power up alır hepsi.
Tek sorun bu vs den sonra kaido'ya dalacak güçleri kalır mı.?
Carrot'un yaptıkları düşünülünce, kedi ile köpek harbi coşacak. Umarım oda çar çöpe saldırtmak yerine güçlü düşmanlara saldırtır.Anladığım kadarıyla kedi reis yine çılgın atacak.
+1Enma power-up değil öyle mi? Zoro test etti Ryuma'nın kılıcından vazgeçti la.. Tamam Luffy gibi mal o da ama o kadar da değil.
-Adam ağaca kesik atacak kadar güç uygulayıp uçurumu kesiyor neimiş power-up değilmiş : ))
-Ne imiş Enma Zoro'nun hakisini emiyormuş, G4 Luffy'nin enerjisini su gibi tüketiyor G4 power-up değil mi diyeceğiz ? Kaldıki Luffy kendisi çalışarak kafa yorarak buluyor tekniklerini.
Hiyari Zoro'yu kandırmış ama bu kesin
Hiyori: Ben Enmayla kesti dedim Enma olmasa kesemezdi demedim
En güçlüsüne saldırtmış işte.Carrot'un yaptıkları düşünülünce, kedi ile köpek harbi coşacak. Umarım oda çar çöpe saldırtmak yerine güçlü düşmanlara saldırtır.
Valla denk gelmediysen bir şey diyemeyeceğim. Ama öyle bir iki tane değildi. Zoro'nun "hakisi sonuçta ne power-up"ı kafasında olanlar da vardıArtık böyle devam eder umarım.
Yoo, tam aksine çoğu kişi power-up olarak görüyor. İnsanlar Zoro kesemez diyordunuz, keserse de sadece Enma sayesinde keser diyordunuz ama Kin'emon bile kesti diyor. Haklılar da. Tam tersi olsa neler yazılacağı da malum.
Maalesef şu anlık öyle reyiz. İki bölümdür Zoro-Kid-Law üçlüsüne ayrı panel çizip geçiyor. Ama artık ortalık karıştı. Zoro olaya öyle bir dahil olacak ki zevkten çılgına döneceğiz...@Mr.Bushido Zoro bir türlü olaya dahil olamadı. ?