Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger yazdığın kadro big mom'ı indirirse bence teke tek bir dövşe gerek yok bayağa büyük bir power up alır hepsi.
Tek sorun bu vs den sonra kaido'ya dalacak güçleri kalır mı.? :hmm:
İşte işler burada biraz garipleşiyor. Zaten BM geldiğinden beri ortamı çok bozuyor mantık olarak. Erkenden böyle bir dövüş olması ve BM’nin inmesi falan çok garip olur. Sonra dediğin gibi Kaido’ya güçleri kalır mı? O yüzden ufak bir kapışma olur sonra araya bir şeyler girer muhtemelen. Bir de BM de düşecek gibi bu arc. Şimdi Kaido ekibi belli, demek ki Bm’ye başka ekip dalacak... Yalnız Çok zor ya şu olaya mantık yürütmek... :D
 
Enma power-up değil öyle mi? Zoro test etti Ryuma'nın kılıcından vazgeçti la.. Tamam Luffy gibi mal o da ama o kadar da değil.

-Adam ağaca kesik atacak kadar güç uygulayıp uçurumu kesiyor neimiş power-up değilmiş : ))
-Ne imiş Enma Zoro'nun hakisini emiyormuş, G4 Luffy'nin enerjisini su gibi tüketiyor G4 power-up değil mi diyeceğiz ? Kaldıki Luffy kendisi çalışarak kafa yorarak buluyor tekniklerini.

Hiyari Zoro'yu kandırmış ama bu kesin :D

Hiyori: Ben Enmayla kesti dedim Enma olmasa kesemezdi demedim :gamyon:
+1

Hiç bir kılıç kesmedi derken neye dayanılarak dendi ki zaten. Evrendeki bütün kılıçlar Kaido'da denenmedi sonuçta. İşin içine hakide girince demek değişebiliyormuş. :D
 
Artık böyle devam eder umarım. :oleyo:



Yoo, tam aksine çoğu kişi power-up olarak görüyor. İnsanlar Zoro kesemez diyordunuz, keserse de sadece Enma sayesinde keser diyordunuz ama Kin'emon bile kesti diyor. Haklılar da. Tam tersi olsa neler yazılacağı da malum.
Valla denk gelmediysen bir şey diyemeyeceğim. Ama öyle bir iki tane değildi. Zoro'nun "hakisi sonuçta ne power-up"ı kafasında olanlar da vardı

Bak sen de aynı düşüncedesin Zoro keserse Enma sayesinde kesmiş olacak değişen bir şey yok. Enma sayesinde kesmez demek power-up almamış demek zaten. Özellikle vurgulanırsa Zoro'nun farklı bir haki türünü bildiği vs anca öyle.. Çünkü Zoro'nun kesişinden 10x (lafın gelişi) çıkartırsan sonuç ne olur bilemeyeceğiz. Başkasının da Dof'u dövmesi Luffy'nin G4 olmadan dövemeyeceği gerçeğini değiştirmiyor.

Önce bir bölüm çıksın netleşsin bakalım Kaido'nun kesilmesinin sebebi neymiş. Farklı bir haki türü mü yoksa Oden korkusu mu? Ona göre Zoro'nun da kesebilmek için neye ihtiyacı olduğu ortaya çıkar.

Şu ana kadar gördüklerimize göre Zoro keserse anca Enma power-up sayesinde keser. Onun dışında Ya geçmişte Mihawk'ın ona farklı bir teknik öğretmiş olması gerek ya da savaş içerisinden öğrenmesi gerek ki bu iki şey varsa vurgulanır.

Yok olay Kaido'nun travmasıysa Zoro da o anı kollayacak o zaman : ))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık