Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Enma power-up değil diyen kim? Baktım göremedim. @justahuman @Alpamis
Bu bölümde özellikle birinin "power-up değil dediğini" görsem alıntılardım ama Enma bu bölümde çıkmadı genel olarak power-up görülmemesinden bahsediyorum. Bu bölümdeki sevinç çığlıklarının sebebi de bu. Enma alalade kılıçmış sanki. : )) Ben başka bir sebebe bağlayamıyorum bu sevinç çığlıklarını. Bunun üzeirne bBen de mangadan bir sahne hatırlatıyorum ki yarın öbür gün Zoro bunu her kılıçla yapardı demesin kimse. Enma'nın Power-up olduğunu kabul edene lafımız yok.
 
Millet Sanji nerede falan diyip kızıyor da, adam görünmez olm. O panellerden birinde Sanji var.
Artık böyle devam eder umarım. :oleyo:

Bu bölümde özellikle biri power-up değil dediğini görsem alıntılardım ama Enma bu bölümde çıkmadı genel olarak power-up görülmemesinden bahsediyorum. Bu bölümdeki sevinç çığlıklarının sebebi de bu. Enma alalade kılıçmış sanki. : )) Ben başka bir sebebe bağlayamıyorum bu sevinç çığlıklarını. Bunun üzeirne bBen de mangadan bir sahne hatırlatıyorum ki yarın öbür gün Zoro bunu her kılıçla yapardı demesin kimse. Enma'nın Power-up olduğunu kabul edene lafımız yok.
Yoo, tam aksine çoğu kişi power-up olarak görüyor. İnsanlar Zoro kesemez diyordunuz, keserse de sadece Enma sayesinde keser diyordunuz ama Kin'emon bile kesti diyor. Haklılar da. Tam tersi olsa neler yazılacağı da malum.
 
Artık böyle devam eder umarım. :oleyo:



Yoo, tam aksine çoğu kişi power-up olarak görüyor. İnsanlar Zoro kesemez diyordunuz, keserse de sadece Enma sayesinde keser diyordunuz ama Kin'emon bile kesti diyor. Haklılar da. Tam tersi olsa neler yazılacağı da malum.
Aylak aylak gezeceğinw yeter ki iş yapsın. İsterse orü bru'ya görünmez girsin hiç farketmez
 
Reyiz Zoro luffy'e yardıma big mom'a mı dalar yoksa yıkmcılara mı yürür düşüncen ne.? :D
Eğer yardıma gelen olacaksa ki, yardım gelmeli çünkü Luffy tek başına kalkamaz bu dövüşün altından. O yüzden Zoro da, Law ve Kid ile gelir bence. Çünkü özellikle panel panel gösteriyor bu üçlüyü iki bölümdür Oda. Tabi Sonra ne olur bilmem. Ama son Kaido dövüşünden önce teke tekte birilerine girmeleri lazım bence reyiz. O hengamede birileri karşılarına dikilir belki. Kaido dövüşünden önce Zoro’yu teke tek bir dövüşte görmek isterim.. :D
 
Beyazsakal sıradan bir imparator değil. Adam Korsankral olacak adamdı, yaşlı serumlu ölü hali yonkou ediyor.
Gerçek anlamda ilk Yonkou gücünü gördüğümüz hasta haliyle Beyazsakal oldu. Marineford'ta gücüne dayanıklılığına şahit olurken Yonkouların dokunulmaz, erişilmez olduğuna bile inandık. Ancak Big Mom ve Kaido'yu gördükten sonra bir nevi Ferrari'den inmişe döndük. Burada zirvesindeki Yonkou dediğimiz kişilerin bile belli durumlarda zarar görebileceğini öğrendik. Ama bu iki Yonkou'nun güçsüz olduğu anlamına gelmez; tam tersine güçlerine, kuvvetlerine saygımız sonsuz. Asıl mevzu senin dediğin gibi Beyazsakal'ın Yonkou'dan ziyade Korsan Kral olacak kudrete sahip olduğu gerçeğini gördük. Şimdi burada ise sadece Yonkou gücünü görüyoruz. Ki Shanks ve Teach de Yonkou gücünün ötesini göstermeyecek.
 
Eğer yardıma gelen olacaksa ki, yardım gelmeli çünkü Luffy tek başına kalkamaz bu dövüşün altından. O yüzden Zoro da, Law ve Kid ile gelir bence. Çünkü özellikle panel panel gösteriyor bu üçlüyü iki bölümdür Oda. Tabi Sonra ne olur bilmem. Ama son Kaido dövüşünden önce teke tekte birilerine girmeleri lazım bence reyiz :D
Eger yazdığın kadro big mom'ı indirirse bence teke tek bir dövşe gerek yok bayağa büyük bir power up alır hepsi.
Tek sorun bu vs den sonra kaido'ya dalacak güçleri kalır mı.? :hmm:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık