Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Ryuma’yı zaten geçtim. Bu olaylar olsa da olmasa da koyup geçer Kılıç Tanrısı zirvenin de zirvesi reyiz. Ama Mihawk reyizi ne yapacağız? Bu Kaido’yu çakı ile bile dövermiş vampir reyiz... :ehe:
 
Puhahahhaha bugün çok eğleniyorum :D

Reyiz bende çok mutlu oldum... :D

Ya Alpa’cığım yapma şöyle işte yapmaaaa :D
-Zoro, Enma olmasa bir hiç- Pat
-Normal şartlarda sadece Luffy zarar verir- Pat
Balonlar pat pat patlıyor Alpaaaa... :D

Hahahhahahahaahha Kanka naptın? sjjsjsjsjs
Şimdi sen Kinemon da zarar verebilirdi mi demiştin? :D Yav çoğunuza sorsak Zoro harici kesecek kılıç ustası çıkmaz derdiniz ki demiş de olabilirsiniz. Şimdi Kinemon'un Raizo'nun bile zarar verdiği adamı Zoro kesecek diye seviyonuz. Ne özel yanı kaldı la bu işin? :D O yüzden altında bir mantık aramak gerekiyor. Vallaha siz her böyle erken sevindikten sonra bir şeyler çıkıyor demedi demeyin.:D
 
Şimdi yaşananlara sayfa sayfa bakalım.

Daha geçen bölüm Kaido, Oden'i hatırlıyor. Bu bölümün ilk sayfasında da bu devam ediyor.


Kınlar hasar veriyor.


Kaido önceki yarasının neden acıdığına ve Kınların ona hasar vermesine şaşırıyor. Acaba Oden'in haksine mi sahip diye düşünüyor.


Zaten sonrasında Dünyanın en Güçlü Yaratığı'nın gücünü göstereceğini söylüyor. Güveni yerine gelmiş gibi. Bakalım Oda bundan sonrasını nasıl çizecekler. Çok ufak olsa da o deriyi aşmalarının nedeni; Kaido'nun kendisini boşlaması, Kınların anlık olarak kendileri aşması gibi. Umarım böyle olur. En azından Kin'emon'un hasar verme nedeni... Yoksa Sulong formundaki Inu ve Neko sağlam güç çıkıp, hasar verebilir.
 
Enma power-up değil öyle mi? Zoro test etti Ryuma'nın kılıcından vazgeçti la.. Tamam Luffy gibi mal o da ama o kadar da değil.

-Adam ağaca kesik atacak kadar güç uygulayıp uçurumu kesiyor neimiş power-up değilmiş : ))
-Ne imiş Enma Zoro'nun hakisini emiyormuş, G4 Luffy'nin enerjisini su gibi tüketiyor G4 power-up değil mi diyeceğiz ? Kaldıki Luffy kendisi çalışarak kafa yorarak buluyor tekniklerini.

Hiyari Zoro'yu kandırmış ama bu kesin :D

Hiyori: Ben Enmayla kesti dedim Enma olmasa kesemezdi demedim :gamyon:
 
Enma power-up değil öyle mi? Zoro test etti Ryuma'nın kılıcından vazgeçti la.. Tamam Luffy gibi mal o da ama o kadar da değil.

-Adam ağaca kesik atacak kadar güç uygulayıp uçurumu kesiyor neimiş power-up değilmiş : ))
-Ne imiş Enma Zoro'nun hakisini emiyormuş, G4 Luffy'nin enerjisini su gibi tüketiyor G4 power-up değil mi diyeceğiz ? Kaldıki Luffy kendisi çalışarak kafa yorarak buluyor tekniklerini.

Hiyari Zoro'yu kandırmış ama bu kesin :D

Hiyori: Ben Enmayla kesti dedim Enma olmasa kesemezdi demedim :gamyon:
Zoro'cular algı kasma peşinde.:(
 
Enma bariz bir şekilde p.up beyler.Zoro'nun kendisi bile bu kılıca alışınca daha mı güçlü olacağım diyor.Neden bu panelin olduğu bariz bence.Ki kılıç sahibini yüksek miktarda haki kullanmaya zorluyor,oldukça iyi bir gelişim aracı aynı zamanda da.Law'ın teklediği adamın Kaido'yu delmesi ise gerçekten trajikomik.
 
Oden;in yaptığıyla kınların yaptığı bir mi la? xd Adam tamamen geçmeyen yarık bırakmış oraya.

Zoro bile söyledi kılıca alışınca güçleneceğini.

Şu Zoro'nun kılıcı kontrol edebilmesini ya da kılıcın ona güç sağladığı gerçeğini bir kabullenin artık. Ne menem fansınız siz anlamadım gitti.
 
Ben bu tekniğe bu tarz bir ön koşul olarak bakmayı doğru bulmuyorum açıkcası. Hakiyi kullanabilen zaten logialara felan erişebiliyor. Yani normal bedene ulaşıyor diye söylendi. Kaido'nun ki böyle bir şey değil ki. Tamamen sertliğiyle alakalı. Bu sertlik ister ejder meyvesinden gelsin ister hakisinden gelsin kokanın işlevi neyse bu haki tekniğinin işlevi de aynı olmalı. İşlevi aynı olmalı dediğim ikisi de ana vücuda ulaşabilmeyi sağlamalı. Yok bu teknik ana vücuda erişmeyi daha iyi sağlıyor gibi bir mantık var diyorsanız çok saçma. Ben temelinde olaya çok sert bir savunma olarak bakıyorum bu teknik de bu açıdan bir ön koşul değil sadece gücü artırmak için başka bir faktör. Ama her kullanan bunu aşacak diye bir kaide yok. Öylse olsa bu zamana kadar Kaido üzerinden yapılan bu kadar hypeın bir anlamı kalmaz. Baştan beri Kinemon ve diğer kınlar zorladığında bu teknikle kesebilecektiyse hiçbir özel yanı kalmıyor savunmasının. Çünkü bu hakiyi bugün Kinemon felan kullanabiliyorsa kullanabilen bir çok adam da çıkar. :D
Bir şekilde mantığa oturması gerekiyor. Yol olarak bu özel yaratığın bu özel haki ile yaralanabileceğini seçmiş gibi görünüyor. Aşırı hype yaptırmak Oda'nın her zamanki işi. Bir de şu var bu doğal savunma ve zayıf düşme olayını Big Mom'da kullandı. Aynı yemeği bir daha sunacağını düşünmüyorum. Kaido'nun olayı ejderha derisi gibi görünüyor. En güçlü zoanın böyle bir özel etkisi olsun bir zahmet.

Ayrıca Linlin, Luffy'nin g4 saldırısını zayıf halinde olmamasına rağmen savunmuştu. Kaido g4 savunmadı. Kınlarda ise Kaido savunma yapmaya çalıştı ama gafil avladılar. Bu da ikisinin savunması arasındaki bir fark.
 
Şimdi sen bence Kinemon da zarar verebilirdi mi demiştin? :D Yav çoğunuza sorsak Zoro harici kesecek kılıç ustası çıkmaz derdiniz ki demiş de olabilirsiniz. Şimdi Kinemon'un Raizo'nun bile zarar verdiği adamı Zoro kesecek diye seviyonuz. Ne özel yanı kaldı la bu işin? :D O yüzden altında bir mantık aramak gerekiyor. Vallaha siz her böyle erken sevindikten sonra bir şeyler çıkıyor demedi demeyin.:D
Biz öyle bir şey demedik evet. Zaten olayın bununla alakası yok. Biz sadece başından beri olayı doğru yorumladık olay bu. Yani sizin; Zoro gibi bir adamın kudreti kılıcın arkasında kalacak demeniz komik bile değildi :D
Bu bölümde olay daha da kötüye gitti sadece bunu diyenler için reyiz.
Ayrıca bu adamı sadece Zoro değil Luffy de dövecek. Lütfen Zoro kesince “Kinemon bile kesti yaa” işine girme. Çünkü Zoro kesince toprak atarlar... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık