Yalnız Ryuma’yı zaten geçtim. Bu olaylar olsa da olmasa da koyup geçer Kılıç Tanrısı zirvenin de zirvesi reyiz. Ama Mihawk reyizi ne yapacağız? Bu Kaido’yu çakı ile bile dövermiş vampir reyiz...
Şimdi sen Kinemon da zarar verebilirdi mi demiştin? Yav çoğunuza sorsak Zoro harici kesecek kılıç ustası çıkmaz derdiniz ki demiş de olabilirsiniz. Şimdi Kinemon'un Raizo'nun bile zarar verdiği adamı Zoro kesecek diye seviyonuz. Ne özel yanı kaldı la bu işin? O yüzden altında bir mantık aramak gerekiyor. Vallaha siz her böyle erken sevindikten sonra bir şeyler çıkıyor demedi demeyin.Puhahahhaha bugün çok eğleniyorum
Reyiz bende çok mutlu oldum...
Ya Alpa’cığım yapma şöyle işte yapmaaaa
-Zoro, Enma olmasa bir hiç- Pat
-Normal şartlarda sadece Luffy zarar verir- Pat
Balonlar pat pat patlıyor Alpaaaa...
Hahahhahahahaahha Kanka naptın? sjjsjsjsjs
Mihawk yine ertelerdi hiç boşuna ümitlenme reisYalnız Ryuma’yı zaten geçtim. Bu olaylar olsa da olmasa da koyup geçer Kılıç Tanrısı zirvenin de zirvesi reyiz. Ama Mihawk reyizi ne yapacağız? Bu Kaido’yu çakı ile bile dövermiş vampir reyiz...
Zoro'cular algı kasma peşinde.Enma power-up değil öyle mi? Zoro test etti Ryuma'nın kılıcından vazgeçti la.. Tamam Luffy gibi mal o da ama o kadar da değil.
-Adam ağaca kesik atacak kadar güç uygulayıp uçurumu kesiyor neimiş power-up değilmiş : ))
-Ne imiş Enma Zoro'nun hakisini emiyormuş, G4 Luffy'nin enerjisini su gibi tüketiyor G4 power-up değil mi diyeceğiz ? Kaldıki Luffy kendisi çalışarak kafa yorarak buluyor tekniklerini.
Hiyari Zoro'yu kandırmış ama bu kesin
Hiyori: Ben Enmayla kesti dedim Enma olmasa kesemezdi demedim
Bir şekilde mantığa oturması gerekiyor. Yol olarak bu özel yaratığın bu özel haki ile yaralanabileceğini seçmiş gibi görünüyor. Aşırı hype yaptırmak Oda'nın her zamanki işi. Bir de şu var bu doğal savunma ve zayıf düşme olayını Big Mom'da kullandı. Aynı yemeği bir daha sunacağını düşünmüyorum. Kaido'nun olayı ejderha derisi gibi görünüyor. En güçlü zoanın böyle bir özel etkisi olsun bir zahmet.Ben bu tekniğe bu tarz bir ön koşul olarak bakmayı doğru bulmuyorum açıkcası. Hakiyi kullanabilen zaten logialara felan erişebiliyor. Yani normal bedene ulaşıyor diye söylendi. Kaido'nun ki böyle bir şey değil ki. Tamamen sertliğiyle alakalı. Bu sertlik ister ejder meyvesinden gelsin ister hakisinden gelsin kokanın işlevi neyse bu haki tekniğinin işlevi de aynı olmalı. İşlevi aynı olmalı dediğim ikisi de ana vücuda ulaşabilmeyi sağlamalı. Yok bu teknik ana vücuda erişmeyi daha iyi sağlıyor gibi bir mantık var diyorsanız çok saçma. Ben temelinde olaya çok sert bir savunma olarak bakıyorum bu teknik de bu açıdan bir ön koşul değil sadece gücü artırmak için başka bir faktör. Ama her kullanan bunu aşacak diye bir kaide yok. Öylse olsa bu zamana kadar Kaido üzerinden yapılan bu kadar hypeın bir anlamı kalmaz. Baştan beri Kinemon ve diğer kınlar zorladığında bu teknikle kesebilecektiyse hiçbir özel yanı kalmıyor savunmasının. Çünkü bu hakiyi bugün Kinemon felan kullanabiliyorsa kullanabilen bir çok adam da çıkar.
Biz öyle bir şey demedik evet. Zaten olayın bununla alakası yok. Biz sadece başından beri olayı doğru yorumladık olay bu. Yani sizin; Zoro gibi bir adamın kudreti kılıcın arkasında kalacak demeniz komik bile değildiŞimdi sen bence Kinemon da zarar verebilirdi mi demiştin? Yav çoğunuza sorsak Zoro harici kesecek kılıç ustası çıkmaz derdiniz ki demiş de olabilirsiniz. Şimdi Kinemon'un Raizo'nun bile zarar verdiği adamı Zoro kesecek diye seviyonuz. Ne özel yanı kaldı la bu işin? O yüzden altında bir mantık aramak gerekiyor. Vallaha siz her böyle erken sevindikten sonra bir şeyler çıkıyor demedi demeyin.