Yok ben hakaret etmedim, kendisi başladı, kuduz köpek-tenha demeye. Argüman üretemeyince, klavye başında ağladı. Sonra hırslanıp coştu işte ergen.Beyler sakin olalım. Tartışma kalp kırma boyutuna geliyorsa uzatmayalım bence
Yok ben hakaret etmedim, kendisi başladı, kuduz köpek-tenha demeye. Argüman üretemeyince, klavye başında ağladı. Sonra hırslanıp coştu işte ergen.Beyler sakin olalım. Tartışma kalp kırma boyutuna geliyorsa uzatmayalım bence
Kardeş normal misin? Çattık yine ya....Hani başka problemlerin varsa git doktora, onları buraya yöneltme.Hahaha ben rezilsiniz dedim diye, küfür ettin diyene bak. Ağzını topla, haddini bil. Argüman bulamayıp kıt zekanla hakaret etmek tam da sana yakıştı.
Aslında öyle olması gerekiyor ama Vegeta reis işin bugunu bulduğundan öyle dedimKendilerinden güçlüler için geçerli değil miydi o? Bi de Luffy'nin böyle bir saldırı yiyeceğini düşünmüyordum şahsen hadi Zoro k.haki fakiri onu sayma. Yalnız Apoo'nun gücünü göstermiş oldu, eğer bu adamla mesafe varsa aranda işin kolay değil yanına yaklaşmak lazım.
Ben haklı aramıyorum o iş benim işim değil haklı olabilirsin ama uzayınca tad kaçıyor. Hem senin hem karşıdakinin hem okuyucuların baktın uzuyor yazma yazıyorsanda en azından profiline yaz.Yok ben hakaret etmedim, kendisi başladı, kuduz köpek-tenha demeye. Argüman üretemeyince, klavye başında ağladı. Sonra hırslanıp coştu işte ergen.
Koçum dedim diye bana kuduz köpek benzetmesi yapıyorsun, tenhada sıkıştırma vs. Ben buna cevap verince anormal oluyorum öyle mi? Allah akıl fikir versin.Kardeş normal misin? Çattık yine ya....Hani başka problemlerin varsa git doktora, onları buraya yöneltme.
''Koçum'' kelimesinin normal karşılandığını nerede gördün de normal bir cevap bekliyorsun. Daha karşındaki kişiye hangi kelimeleri kullanıp kullanmayacağını bilmiyorsun, kalkmış bir de anlamsız şekilde cevaplar veriyorsun. Tövbe tövbe.Koçum dedim diye bana kuduz köpek benzetmesi yapıyorsun, tenhada sıkıştırma vs. Ben buna cevap verince anormal oluyorum öyle mi? Allah akıl fikir versin.
Bazıları 1. ve 2. komutan gücünde farkındaysan,zorlanmasa şüphe ederim.Luffy ve Zoro uçan altılının kanadını kıracak galiba.
Katakuriyi yenmiş adamın bu altılıda zorlanması komiğime gider.