Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 980 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendilerinden güçlüler için geçerli değil miydi o? Bi de Luffy'nin böyle bir saldırı yiyeceğini düşünmüyordum şahsen hadi Zoro k.haki fakiri onu sayma. Yalnız Apoo'nun gücünü göstermiş oldu, eğer bu adamla mesafe varsa aranda işin kolay değil yanına yaklaşmak lazım.
Aslında öyle olması gerekiyor ama Vegeta reis işin bugunu bulduğundan öyle dedim :D
Bir ara sürekli kendini ölümün kıyısına getirtip sonra kendini iyileştirip daha güçlü uyanıyordu. :hhh:
 
Yok ben hakaret etmedim, kendisi başladı, kuduz köpek-tenha demeye. Argüman üretemeyince, klavye başında ağladı. Sonra hırslanıp coştu işte ergen.
Ben haklı aramıyorum o iş benim işim değil haklı olabilirsin ama uzayınca tad kaçıyor. Hem senin hem karşıdakinin hem okuyucuların baktın uzuyor yazma yazıyorsanda en azından profiline yaz.
 
Koçum dedim diye bana kuduz köpek benzetmesi yapıyorsun, tenhada sıkıştırma vs. Ben buna cevap verince anormal oluyorum öyle mi? Allah akıl fikir versin.
''Koçum'' kelimesinin normal karşılandığını nerede gördün de normal bir cevap bekliyorsun. Daha karşındaki kişiye hangi kelimeleri kullanıp kullanmayacağını bilmiyorsun, kalkmış bir de anlamsız şekilde cevaplar veriyorsun. Tövbe tövbe.
 
Sevgili arkadaşlar, lütfen ama lütfen, tartışmalarımızı seri üzerinden sürdürelim. Mangada yaşananlar ve karakterler üzerinden fikir belirtelim, üyeler üzerinden değil.
 
Allah'tan kairoseki mermiyle Luffy'nin kafasına ateş etmemiş uzaktan ya da slashi Zoro' nun gırtlağına atmamış, erken bir son olurdu seri için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 72)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık