Nerede hangisinin gücünü gördük. Tobi Roppodan sağ kol klasmanı adam çıkmaz bence.Bazıları 1. ve 2. komutan gücünde farkındaysan,zorlanmasa şüphe ederim.
Sıkıntı yok, Luffy yine göğsümüzü kabartır. Onu inkar edecek değiliz Saldırı, savunma, haki hep dengeli. O yüzden bu çocuğun eksiği yok, çok güçlü amirale yürür diye düşünüyor olabilirsin. Evet Luffy'nin gücü çok dengeli her alanda, ancak ayrı ayrı değerlendirildiğinde en üst seviyede değil hiç biri ve eksikleri var. Bu kağıt üzerinde anlaşılmıyor. Dof'la Cracker'ın koka farkı gibi. Görmeden anlaşılmıyor. Luffy özel olarak Cracker'ın çok sert bir kokası olduğunu belirtince anladık. Normalde aynı seviyenin adamları, b. hakileri aynı der geçerdik Luffy ikisini de ilk elden test etmese.Bu arc bunları hatırlatırım sana. Merak etme.
He ya sorma. Kid iyi vurdu ama.Luffy ve Zoro F6 adayı ile ısınma turu yapacak dedim de beklentim böyle bir ısınma değildi
Tabii görmedik ama Kaido ve komutanlar kâle alıyorlarsa güçsüz değillerdir. diye umuyorum. hem Yamato görevi için bu grubu vermişlerse önemi olan bir gruptur belki.Nerede hangisinin gücünü gördük. Tobi Roppodan sağ kol klasmanı adam çıkmaz bence.
Apoo şarkısıyla coşturdu biziSpoiler yorumları tarihinin herhalde en çok sayfalı yorum konusu olsa gerek
@Yubashiri-sama Sanji fanları Luffy'yi eleştirmiyor diye şikayet ediyordun, sana örnek buldum gel.Katakuri bu halleri görseydi ben bunamı yenildim laa deyip harakiri yapardı.