Koçum?Ben başkasından hızlı gelişilmesine bir şey demiyorum. Bir dövüşte yılların deneyimini kazanmak saçmadır. Kim olursa olsun. Bu serinin dinamiklerine ters. O yüzden görüyoruz zaten o seviyede gözlemi yok. Kata, pastanın içinden Luffy kopyaları daha çıkmadan, BM'ye birşeyler geliyor hissediyorum diyen bir adam. Sen bunla Luffy'yi kıyaslıyorsun. Kata gözlemde aşmış bir karakter. Luffy o seviyeye seri sonuna doğru ancak çıkar. Şu an yakın evet ama aradaki az fark kolay kapanmaz. Diminishing returns diye bir tabir var. Bir bak.
Bir dövüşün içerisinde kontrolsüz kullanmakla, o seviyeye çıkmak aynı şey değil. Hatta Zoro kendisi diyor, her zaman o gücü açığa çıkaramazsam güçlenmiş olmam diye. Resmen argüman üretemiyorsun...
Yahu ne yumuşatması. Luffy KO oldu aloooooo. Hala kaçıyor diyor ya. Tek başına kaçsa tamam, istediğini söyle. Kucağında Luffy var. Luffy 4 arcta iki kere kucakta taşındı. Aynı arc içinde iki kere KO oldu. Hala Zoro kaçtı, he tamam koçum.
Dostum birimiz seni tenha yerde mi sıkıştırdı bilmiyorum ama biraz ara versen iyi olacak. Ağzından salyalar aka aka kudurmuş köpek gibi yazıyorsun bu akşam. Senin bu saçmalıklarına katlanacak halim yok. Hadi bye bye.