Millet başta Luffy'nin bayıldığı ortaya çıkmadan Zoro'ya sallamaya gelmiş. Sonra Luffy daha beter hale gelince ölü taklidine dönmüşler.
Yıllar geçiyor bazı refleksler değişmiyor.
Yıllar geçiyor bazı refleksler değişmiyor.
Ben fransızcasını paylastım. Istersen spoiler metin ve resimlerine atpaylaştınız mı bunu :S https://readjump.com/mangas/one-piece/980
yok kalsın, şimdi türkçesi falan gelirse direk konusunu açarlar daha iyi olurBen fransızcasını paylastım. Istersen spoiler metin ve resimlerine at
ilginçmiş, bu alt ortadaki herifin suratında da göz işareti var, geçen margueritte e benzettiğimiz kızda da vardı.Sağ en altta çakma Luffy, Chopper ve Nami var.
Fransızcamdan anladığım kadarıyla o iki paneldekiler F6 adayları olabilirilginçmiş, bu alt ortadaki herifin suratında da göz işareti var, geçen margueritte e benzettiğimiz kızda da vardı.
Görmemişsin herhalde ingilizcesi çıkmış.Fransızcamdan anladığım kadarıyla o iki paneldekiler F6 adayları olabilir
Hmm, Şintoizm'le ilgili olabilir. Golden Kagura falan da diyorlar bakmak gerek.ilginçmiş, bu alt ortadaki herifin suratında da göz işareti var, geçen margueritte e benzettiğimiz kızda da vardı.
hahah fransızcasını ben de okudum canım :d queen zaten kendisi diyor koltuğun birini boşaltıcam diye motivasyon veriyor hepsineFransızcamdan anladığım kadarıyla o iki paneldekiler F6 adayları olabilir
belki de :S law da bi ara şu monk şekline girmişti kafasına sepet geçirerek :dHmm, Şintoizm'le ilgili olabilir. Golden Kagura falan da diyorlar bakmak gerek.