Hahaha Nasıl dövüşe gidiyor bu ya? Dövüşemez ki bu haliyle yazık :/
Hahaha Nasıl dövüşe gidiyor bu ya? Dövüşemez ki bu haliyle yazık :/
Yalnız Kid kendi yolundan gitmiyor deniliyordu da adam kimseyi takmadan kafa atmaya gidiyor. Oda umarım hiç bozmaz.
Benlik bir şey yok. Killer şöyleydi böyleydi diyenler düşünsün
Anlayana sivri sinek saz.Anlamayana Kardeş payı Kartal.Yalnız Kid kendi yolundan gitmiyor deniliyordu da adam kimseyi takmadan kafa atmaya gidiyor. Oda umarım hiç bozmaz.
Çöp hali ile 9 gün aç ve susuz kalan adam için açlıktan bayıldı denmesine karşılık iyi bir bahane idi kafası gidik demek.Benlik bir şey yok. Killer şöyleydi böyleydi diyenler düşünsün
Açlık ve yara lütfen detayları atlamayalımÇöp hali ile 9 gün aç ve susuz kalan adam için açlıktan bayıldı denmesine karşılık iyi bir bahane idi kafası gidik demek.
Yara sonradan mı eklendi reyiz ? Ben aç kaldı ondan bayıldı xd zamanları bıraktım tartışmayı.Açlık ve yara lütfen detayları atlamayalım
Yok be ben her zaman öyle diyordumYara sonradan mı eklendi reyiz ? Ben aç kaldı ondan bayıldı xd zamanları bıraktım tartışmayı.
İlginç. Neyse Kid işin içine girdiğinde Zoro da Killer da arka planda kalır.Kalmaz zorundaYok be ben her zaman öyle diyordum
Ben o kadar emin değilim reyiz. Asıl Luffy ve Zoro işin içindeyse diğerleri arka planda kalırİlginç. Neyse Kid işin içine girdiğinde Zoro da Killer da arka planda kalır.Kalmaz zorunda