Valla ben de bilmiyorum. Ilk defa arkadaştan duydum. Demek ki varmış ve bu kişi de Zoro'ymuş7.komutan mı var xd.Tamago falan oluyor galiba sanırım
Zoro nerfli haliyle Killer'ı teklememiş miydiValla ben de bilmiyorum. Ilk defa arkadaştan duydum. Demek ki varmış ve bu kişi de Zoro'ymuş
Kıskanmaaa.Ama kötü gülüşü falan.
bu değil
O sıralarda bu olay gerçekleşmiş miydi hatırlamıyorum ama şu an bile 7. komutan olayında ısrarcı sanırım arkadaş. Killer da 10. komutan falan olmalı şu durumdaZoro nerfli haliyle Killer'ı teklememiş miydi
Ben Flying Six'i bu kadar çabuk göstereceğini sanmıyorum. Kaido'nun da ordusunun dereceleri var. Önce yapay meyve kullanımlarını gönderir. Ondan sonra biraz daha güçlülerini gönderir. Zaten merkeze varmak için iki yol var. Grup ikiye bölünecek. Ben bölünen gruplardan birinin ilerlerken pusuya düşeceğini de düşünüyorum. Daha merkeze kadar önemli bir mücadele görmeyiz bence.Karışıklık çıkacaksa Flying Six'i gönderebilirler. Yanlarında Apoo'da olursa Kid'in intikamını almasını isterim.
Hatta asıl dövüşler öncesi şöyle eşleşmeler olabilir.
Apoo vs Kid. Tamamlanmasa bile Kid en azından bu şaklabana bir kere vursun.
Öndeki eleman vs Sanji.
Samuray eleman vs Zoro
Kadın vs Robin ve Nami
Page One vs Killer. Başa birisiyle daha dövüşebilir.
Kalan Flying Six elemanı vs herhangi biri.
Drake'in ise taraf değiştirmesi için uygun bir an olabilir. Gerçi biraz erken olur ama olsun. Luffy ise bunlara karşı dövüşmez. Pek sanmıyorum ama belki Kaido'nun çocuğu gözükürse yeni tekniğini gösterebilir.
sulong hali daifuku ya dokunamayan bir carrot var elimizde.Carrot nereye kayboldu yine ya. Flying six’ teki kadınla o eşleşsin ve iyi bir dövüş çıksın istiyorum. Nami ve Robinin karşılaşmalarından tat alamıyorum. Sonrada tayfaya katılsın tabi
Benim hatırladığım kendi filosunu yok etsin diye dokunmayıp gemiden gemiye atlamıştı. Daifuku’ya direk bir saldırı niyeti olmadı diye hatırlıyorum. Niyeti yolu açmaktı.sulong hali daifuku ya dokunamayan bir carrot var elimizde.