Ama kötü gülüşü falan.Gülmek de yakışıyor.
bu değil
Ama kötü gülüşü falan.Gülmek de yakışıyor.
Ilk gördüğümden beri bende bunu düşünüyorum acayip benziyorlar. Tam rakipSanji'nin ısınmak için dövüşeceği kişi belli oldu.
şu adam a vereceksin 800-850 milyon ödül. Başka rakibe gerek yok.Ilk gördüğümden beri bende bunu düşünüyorum acayip benziyorlar. Tam rakip
Karışıklık çıkacaksa Flying Six'i gönderebilirler. Yanlarında Apoo'da olursa Kid'in intikamını almasını isterim.Ilk gördüğümden beri bende bunu düşünüyorum acayip benziyorlar. Tam rakip
Arkada da kılıçlı eleman var o da Zoro'nunki mi olur?Sanji'nin ısınmak için dövüşeceği kişi belli oldu.
Sen sağ kol olmasını bekliyorsan boşuna bekleme. Sana fazla o. Zoro'ya 7. komutan diyen adam Zoro Yk3 olduğunu gösterince bile oturup ağlaması lazımDaha spoilera bakmadım ne oluyor ki? Zoro sağ kol olduğunu mu kanıtlıyor yoksa?
7.komutan mı var xd.Tamago falan oluyor galiba sanırımSen sağ kol olmasını bekliyorsan boşuna bekleme. Sana fazla o. Zoro'ya 7. komutan diyen adam Zoro Yk3 olduğunu gösterince bile oturup ağlaması lazım
Olabilir. Yukarıda yazdım zaten. Ancak ana dövüşlerinin olmasını beklemiyorum. Oven, Daifuku seviyesinde karakterler olsun bunlar. Açıkçası Sanji'de suit olmamasına rağmen bunları yenebileceğini gösterdi. Suit ve Enma almışken bunlar etkileyici gelmez gibi geliyor.Arkada da kılıçlı eleman var o da Zoro'nunki mi olur?
Kaido'nun çocuğu olayı yanlış çeviri gibi duruyor ama bakalım. Onun dışında Flying Six'e önem veriyormuş gibi geldi bana. Güçlü çıkabilirler.Olabilir. Yukarıda yazdım zaten. Ancak ana dövüşlerinin olmasını beklemiyorum. Oven, Daifuku seviyesinde karakterler olsun bunlar. Açıkçası Sanji'de suit olmamasına rağmen bunları yenebileceğini gösterdi. Suit ve Enma almışken bunlar etkileyici gelmez gibi geliyor.
Peki sen ne düşünüyorsun. Luffy bu yeni haki tekniğini bir komutan yerine ilk Kaido'nun çocuğunda denemesin? Kart olarak Ace rolü onda olabilir.