Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 977 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun oglu "Kamuysaurus japonicus" meyvesi yemiş olmasın.
Ejderha tanrısı olarak adlandırılan bir dinazor türü. Japonya dafosili yıllar önce bulunan bir dinozor.
 
t

tamam o zaman kaidoyu sanji indirsin. Kaidonun çocuğunu da chopper indirsin, bıg momu da ussop reis alsın zoro luffy artık page 1 ıle kapısır
Çok yerinde ve anlamlı bir cevap olmuş, ters ayakta yakaladın arkadaşı.

@Master of Puppets
Söyle ha nasıl lafı dolandırıp dolandırıp Zoro'nun rakibi Page One demeye getirdin. Tüm ayak oyunların ortaya saçıldı suçunu itiraf edip özür dile.
 
Çok yerinde ve anlamlı bir cevap olmuş, ters ayakta yakaladın arkadaşı.

@Master of Puppets
Söyle ha nasıl lafı dolandırıp dolandırıp Zoro'nun rakibi Page One demeye getirdin. Tüm ayak oyunların ortaya saçıldı suçunu itiraf edip özür dile.
Hayır anlamadığım herkes herkese muhalefet. Sonuç olarak Oda sensei bu manga dan para kazanıyor. Arz talep meselesi denen bir şey var seni beni geç Japonya'daki izleyici ne istiyor adam buna bakar. Gidip de zoroyu Page 1 la savaştırır sanjiyi Bi üste gönderirse kimse kusura bakmasın başlarım öyle işe. Zoro fanı değilim, bu mangada ki herhangi bir karakterin fanı değilim bir okuyucuyum. Ve yıllardır beklediğimiz savaş sahnesinde kalkmış kralın sağ kolu olan adam için(marimo) yok efendim kingle kapışamazmış yok efendim anca salatalık doğrar efendime söyliyim her türlü bıçak bilenir. Kim ne diyeceğini şaşırdı. Geçen okuduğumda da biri şey demiş law dressrosa da luffye support oldu bu arcda da luffy kid law üçlüsü giricek kaido ya diyorlar. O yüzden luffy tek indirmiş olmicak miş. Yahu adam doffun yanına sümüklü böceği koymuş kısa süreliğine 2v2 attılar o da flash backleri gösterebilmek adına. Luffy tek yenmedi demenize getiriyorsa diyecek bir şey yok çıkın bari kader luffyden yana diye adam destekli kk oldu diyin tam olsun
 
Böyle merakta koyup gidecek bizi 2 hafta.

Hiçbir soruyu cevaplamayan, aksine soru doğuran bir bölüm.

Önce şunu diyeyim, Kaido'nun Big Mom ile tanıştırmak istediği oğlu değil Flying Six. Paneller üst üste gösterilence karışmış.

Kaido'nun oğlu Kaido'ya benzemek zorunda. Kaido'yu hiç andırmaması imkansız. Çünkü o başka biri, bir insan değil. Dolayısıyla onun oğlu da tamamen bir insana benzeyen ya da ondan ayrı tipte birisi olamaz. Onu daha önce görmüş olsak mutlaka şimdiden Kaido'nun oğlu olduğunu anlardık. Yani daha önce görmediğimiz birisi.

Yine de sorular var, nasıl birisi? Güçlü mü?Kişiliği nasıl? Belki de Kaido ile tezat olacak şekilde naif birisidir. xD

Big Mom yatıya kalacak gibi. xd Onun bir şekilde aradan çıkması gerek. Umarım yine aynı numaraya başvurmazsın Oda.

Page One ne halde? Yenildi mi Sanji'ye? Bu konuda kesin olmayan bazı düşüncelerim var. Yenmiştir yenmemiştir diyemiyorum. Önceki yorumlarımda yenmiştir diyordum ama şimdi şüpheliyim.

Bakalım,

Kamazo yani Killer ve Holdem ayağa kalktıysa Page One'nın kalkmasına şaşmamalı, yenilse bile. Üstelik bence Page One'ı Hawkins'ten güçlü diyerek abartıyoruz. Hawkins yeni bir üye.

Diğer yandan Page One bence bu altı üyenin en güçsüzüydü.

Güçlülerden birini gidipte arcın başında dövüştürmezsin. Adam bildiğin suitin kobayı oldu. Bir kere vurdu ondan da sadece olay görsellikle sınırlı kaldı. Yani Sanji uçtu ama kıyafet de sağlammış haa dedi devam etti. Kıyafetin dayanıklılığını gösterdi.

Sanji Page One'ı yenmeden bırakmamalıydı. Yoksa bu herif yine şehri yıkardı. Ha yenip gitse de başka birisi gelip yıkardı ama Oda o kadar detaya takılmıyor. Şu an Jinbe relaks takılıyor ama Big Mom sinirle Balıkadam adasını yok edebilirdi.

Hem Page One'ı hem de Drake'i görüyoruz ilk başta. Hawkins senin daha başka işin yok muydu diyor Drake'e. Sonra bir bakıyoruz Drake de Sanji'yi arıyor. Ya Drake işini bitirmiş bile ya da Sanji Page One'ı yenince iş Drake'e kaldı.

Diğer bir nokta. Eğer Page One'a bakarsak tayfanın 6. ve ya 7. sırasında olması bile zor. Bu adamı Sanji'nin yenmesi bence çok önemli değil. Flying Sixten birisini hatta daha güçlü bir üyesini Franky yener bu arc diye düşnüyorum.

Bunlar ışığında Page One yenilmiş gibi geliyor bana ama hala şüphelerim var. Drake zaten onu arıyor da olabilirdi. Page One'ın yenip yenilmesiyle alakasız olabilir. Sanji öfkeyi sadece kendisine çekip uzaklaşmış olabilir. Mangaka Page One'ı iyice sergilemeden kimseye karşı mağlup etmek istemiyor olabilir.

Luffy'nin parti istememesi garip. xd

Bizim tayfa nasıl dövüşmüş acaba? Ben paneller arasındaki sıralamaya önem veririm. Mesela bu bölümde Luffy, Zoro ve Jinbe aynı sayfada sırayla dövüştüyse Sanji dışlanmış demektir. Çünkü herif Brook ve Robin'den sonra bir yerde rakibini indirmiş. Benim üçlüm bu ha bir de Sanji'yi de şuraya çizelim işte der gibi. Bir Sanji fanı olarak üzer bu durum. Yoksa geçen bölümde Sanji'nin buluttan Nami'yi koruması filan eski Sanji'nin de yapacağı şeyler.

Bakalım bölüm bir çıksın. Sonra 2 hafta bekleyecek olmak da cabası. :(
 
Killer hani hafızasını kaybetmişti. Konuşamıyordu. : )

Kid'in tayfası hoşuma gitti. Hem tasarımları hem de tayfa içi ilişkileri hoştu.
 
Chopper
Usopp
Nami

Tayfanın her atraksiyona girdiği yerde pısırık pısırık davranıp sürekli bir yerlere sinip saklanıyorlar
Hiç olmamaları bu şekilde olmalarından iyi be pfff:hıh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık