Böyle merakta koyup gidecek bizi 2 hafta.
Hiçbir soruyu cevaplamayan, aksine soru doğuran bir bölüm.
Önce şunu diyeyim, Kaido'nun Big Mom ile tanıştırmak istediği oğlu değil Flying Six. Paneller üst üste gösterilence karışmış.
Kaido'nun oğlu Kaido'ya benzemek zorunda. Kaido'yu hiç andırmaması imkansız. Çünkü o başka biri, bir insan değil. Dolayısıyla onun oğlu da tamamen bir insana benzeyen ya da ondan ayrı tipte birisi olamaz. Onu daha önce görmüş olsak mutlaka şimdiden Kaido'nun oğlu olduğunu anlardık. Yani daha önce görmediğimiz birisi.
Yine de sorular var, nasıl birisi? Güçlü mü?Kişiliği nasıl? Belki de Kaido ile tezat olacak şekilde naif birisidir. xD
Big Mom yatıya kalacak gibi. xd Onun bir şekilde aradan çıkması gerek. Umarım yine aynı numaraya başvurmazsın Oda.
Page One ne halde? Yenildi mi Sanji'ye? Bu konuda kesin olmayan bazı düşüncelerim var. Yenmiştir yenmemiştir diyemiyorum. Önceki yorumlarımda yenmiştir diyordum ama şimdi şüpheliyim.
Bakalım,
Kamazo yani Killer ve Holdem ayağa kalktıysa Page One'nın kalkmasına şaşmamalı, yenilse bile. Üstelik bence Page One'ı Hawkins'ten güçlü diyerek abartıyoruz. Hawkins yeni bir üye.
Diğer yandan Page One bence bu altı üyenin en güçsüzüydü.
Güçlülerden birini gidipte arcın başında dövüştürmezsin. Adam bildiğin suitin kobayı oldu. Bir kere vurdu ondan da sadece olay görsellikle sınırlı kaldı. Yani Sanji uçtu ama kıyafet de sağlammış haa dedi devam etti. Kıyafetin dayanıklılığını gösterdi.
Sanji Page One'ı yenmeden bırakmamalıydı. Yoksa bu herif yine şehri yıkardı. Ha yenip gitse de başka birisi gelip yıkardı ama Oda o kadar detaya takılmıyor. Şu an Jinbe relaks takılıyor ama Big Mom sinirle Balıkadam adasını yok edebilirdi.
Hem Page One'ı hem de Drake'i görüyoruz ilk başta. Hawkins senin daha başka işin yok muydu diyor Drake'e. Sonra bir bakıyoruz Drake de Sanji'yi arıyor. Ya Drake işini bitirmiş bile ya da Sanji Page One'ı yenince iş Drake'e kaldı.
Diğer bir nokta. Eğer Page One'a bakarsak tayfanın 6. ve ya 7. sırasında olması bile zor. Bu adamı Sanji'nin yenmesi bence çok önemli değil. Flying Sixten birisini hatta daha güçlü bir üyesini Franky yener bu arc diye düşnüyorum.
Bunlar ışığında Page One yenilmiş gibi geliyor bana ama hala şüphelerim var. Drake zaten onu arıyor da olabilirdi. Page One'ın yenip yenilmesiyle alakasız olabilir. Sanji öfkeyi sadece kendisine çekip uzaklaşmış olabilir. Mangaka Page One'ı iyice sergilemeden kimseye karşı mağlup etmek istemiyor olabilir.
Luffy'nin parti istememesi garip. xd
Bizim tayfa nasıl dövüşmüş acaba? Ben paneller arasındaki sıralamaya önem veririm. Mesela bu bölümde Luffy, Zoro ve Jinbe aynı sayfada sırayla dövüştüyse Sanji dışlanmış demektir. Çünkü herif Brook ve Robin'den sonra bir yerde rakibini indirmiş. Benim üçlüm bu ha bir de Sanji'yi de şuraya çizelim işte der gibi. Bir Sanji fanı olarak üzer bu durum. Yoksa geçen bölümde Sanji'nin buluttan Nami'yi koruması filan eski Sanji'nin de yapacağı şeyler.
Bakalım bölüm bir çıksın. Sonra 2 hafta bekleyecek olmak da cabası.