Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 977 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan bu bigmom size ne etti :S neden herkes bigmomın çocuğu oluyor kardeşim D:<
BM hafıza paso gidiyor, çocukları yapıp yapıp unutma moduna alıyorsa kendini xd zira kadın yonkouyken baya aşağılandı.. Vakti zamanında çok çocuk bıraktıysa Dragon mesela okuyanlar vay be der aşslkdaojl

Jinbe sevmeyen zaten bir şey bilmiyordur. Jon Snow bile senden fazla şey biliyordur. :artiz:
Kes erik
 
Zoro eziği ne yapacak acaba bu bölüm.Bir işe yaradığı göremedik kaç bölümdür.Lufy bence tazminatsız kovması lazım gemiden.Zoro da gitsin dönerci dükkanı falan açsın.Kılıçları orda anca işe yarar.
 
Bu Kaido, veledini inşallah halasını görsün diye çağırıyordur. Anasını görsün diye çağırıyorsa eğer Momo yedi ceddinden kuvvet olsa Wano'ya sahip çıkamaz ömür boyu bizimkilerin eline bakar. Ulan ne güzel Kid ve Law gelecek neslin yonkosu olurlar diyordum ama bu iki azmanın oğullarını ön plana çıkartırsa mangaka hiç iyi olmaz *******. Sırf Kaido'nun oğlunu iyice azman yapacağım derken Kata'yı bile boostlayabilir.

Ayrıca bizimkilerin yerli yersiz parti yapma aşkını seveyim. Ulan bir bakın neredesiniz ne yapıyorsunuz nereye gidiyorsunuz anasını satayım. Şunu Luffy dese hadi anlarım ama ironiye gel tayfayı durduran Luffy bu sefer.
Kata zaten boostlanacak ki.Herif Luffy ile ölümcül dövüş yaşadı.Tüm kekteki halinden daha güçlü dönecek.Aynı şekil Akainu da 2 yıl önceki halinden güçlü Kuzan ile yaptığı dövüş yüzünden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık