Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 977 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flying 6'nın her bir üyesi xDrake seviyesi ise bu 6lı vs bizim tayfa olsa baya sert bir dövüş olur. Sonuçta xDrake de bir süpernova.
 
:hhh:



Zoro komutandan aşağısına yürümez bu arc. Aksini iddia etmek Zoro'nun yoluna ters bir davranış olur. Zoro'nun gücüne, sakladığı p-up'lara, kendisine yüklenen misyona hakaret olur. Bu arctan sonra kimse Zoro'yu Drake'le Law'la bir tutmayacak. Adam başka bir supernovaya tek attı. Az daha bekliyorum. Sabret DnS, sabret olum.


Zoro 8. komutan unuttun mu bu bilgiyi ? :byee: O yüzden uçan altılı Zoro için ideal rakip.Ne az ne çok tartı şaşmaz.;) En zayıf altılıdan daha güçlü olanı Zoro alıyor.
 
Kaido gibi zalim bir canavarın çocuğu olması çok garip kaçtı bence.Keşke hikayeye eklemeseydi.
 
İnstagramda bi sayfada şöyle bi Spoiler gördüm.

Jinbe berkata dia telat karena harus mengantar Aladdin dan juga karena dia harus merawat luka-luka yang dia terima dari pertempuran melawan pasukan Big Mom--------
Jinbe Aladdin'i almak zorunda kaldığı ve ayrıca Big Mom birliklerine karşı savaşmaktan aldığı yaraları tedavi etmek zorunda olduğu için geç kaldığını söyledi.
 
Law strateji hakkında konuşuyor, bizimkiler salak gibi ön kapıdan dalacak ya bu güzel bi şaşırtmaca olur. planı biliyorsunuz... diyor, gerisi yok.
PH'da ittifak kurulma aşamasında olduğu gibi kesmiş sonunu. Orada arc sonu görmüştük. Burada plan işlevini gösterince sanırım ufak geçmiş hatırlanıp bahsedilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık