Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 977 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parti yapmayı istemek mi? Oda tam bir dahisin bebeğim ya. Kimin aklına gelir böyle bir sahne vaaaooov :/

Law iyice göze batmaya başladı. Hayır bir şey demek istemiyorum ama sen kimsin ya?

Ve Evet KK olacak tayfanın sağ kolu p.up aldığı halde Flying Six’den biri ile dövüşecek evet kesin. Yani muhteşem mantıklı olur bence. Nasıl olsa Luffy artık tek başına 3 komutanı aynı anda alabilir. Kaido’yu da indirince herkesi aynı anda alabilecek güce erişir. Diğerlerinin güçlü olmasına gerek yok. Luffy’nin karnını doyursunlar, altını değiştirsinler yeter. Dövüş işleri Luffy’nin işi abiiii. Zoro dediğimiz adam eziğin teki zaten hepimiz seviyesini gördük :/
:hhh:

Zoro ezik değil de Flying Six'le neden dövüşmesin ki?
İçlerinden biri X-Drake ki gösterilmeyenler arasında daha güçlüleri bile olabilir. Zoro tek başına 6'lıdan biri ve 2vs1'de King'i alsa gayet iyi olur bence.
Zoro komutandan aşağısına yürümez bu arc. Aksini iddia etmek Zoro'nun yoluna ters bir davranış olur. Zoro'nun gücüne, sakladığı p-up'lara, kendisine yüklenen misyona hakaret olur. Bu arctan sonra kimse Zoro'yu Drake'le Law'la bir tutmayacak. Adam başka bir supernovaya tek attı. Az daha bekliyorum. Sabret DnS, sabret olum.
 
Zoro niye illa bir Komutan almak zorunda. Flying Six üyelerinden birisi aslında tam onun kalitesinde. Drake'den yola çıkarak söylüyorum tabi. Şimdi almayacaksa daha ne zaman alacak falan diyenler var. Daha durun bunun Shanks'i var, Teach'i var belli tekrar Bigmom'u var. Denizcileri, Dünya Hükümeti var. Ayrıca Zoro'ya kadar King ve Quinn'e rakip ve intikam için yanan bir sürü Wanolu var. En fazla Jack alır. Sanji'de Flying Six'ten birisini belki liderini.
 
Bu arada Flying six varsa Walking five, amazing four, Unstoppable three ve eating seven falan da vardır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık