Big Momunkiler en zayıf olurlar o durumda, iyi dayanmışlar deriz. Bir King'in tüm gemiyi indirdiği göz önüne alınırsa sırıtmaz pekO tez zaten çürüdü kiKaido'nun yıkımcıları+uçan altılısı+kolcuları var.Yeteneklileri,hazcıları falan saymıyorum bile.Net güçlü adam sayısı Kaido tarafında daha fazla.Kaido'nun oğlu da yıkımcı seviyesinde olursa geçmiş olsun.
BM'de de Oven, Diafuku, Peros, Amande, Mont'dor falan var. Skywalk çoğu üyesi için sıradan bir şey vs. BM'nin alt tabaka Kaido'nun alt tabakadan daha güçlü gibi geldi bana. En güçlü 3-4 adamla ilgili kıyası arc sonu yapabileceğiz muhtemelen ama şimdi bir şey söylemek doğru değil.Yalnız Kaidonun oğlu felekatler seviyesinde güçlü ise Koca Ananın 4 Tatlı Komutanı var. O yüzden onun komutanları daha zayıf tezi çürür...
Toki kehanette bulunduktan sonra okla vurulup çatıdan düşüyor ölmüştür muhtemelen. Ve seriye fazla kaçar o. Ölüm göstermiyor tecavüz mü gösterecek ?Yorumları okuyorum şimdi 8. Sayfadayım da çocuğun Tokiden olma ihtimali var mı?
Tabii ki.Linlin de en zayıf yonkoydu bir arc öncesine kadar herkese sorsan.Gerçi hala aynı fikirde olanlar olabilirBig Momunkiler en zayıf olurlar o durumda, iyi dayanmışlar deriz. Bir King'in tüm gemiyi indirdiği göz önüne alınırsa sırıtmaz pek
BM tarafında Peros,Oven,Daifuku gibi adamlar uçan altılı ayarında olacak adamlar en fazla yahu.Geriye kalan üyelerden hayır gelmez.Ki Page One bile muhtemelen en güçsüz uçan altılı üyelerinden biri olmasına rağmen Oven,Daifuku ayarı gözüküyordu rahatlıkla.Üzerine kolcular+Apoo falan derken Linlin tarafı alt üyeler konusunda önde değil geri.BM'de de Oven, Diafuku, Peros, Amande, Mont'dor falan var. Skywalk çoğu üyesi için sıradan bir şey vs. BM'nin alt tabaka Kaido'nun alt tabakadan daha güçlü gibi geldi bana. En güçlü 3-4 adamla ilgili kıyası arc sonu yapabileceğiz muhtemelen ama şimdi bir şey söylemek doğru değil.
Göstermesine gerek yok. Söylese yeterli...Toki kehanette bulunduktan sonra okla vurulup çatıdan düşüyor ölmüştür muhtemelen. Ve seriye fazla kaçar o. Ölüm göstermiyor tecavüz mü gösterecek ?
Göstermekten kasıt söylemesi zaten.Göstermesine gerek yok. Söylese yeterli...
Odenin cayır cuyur yaktı. Böyle bir sebep ile ekstra güç kazandırır tayfaya ve kesin Kaidoyu yensinler diye bizim tayfaya yardım eder. Klasik senaryo..Göstermekten kasıt söylemesi zaten.![]()