Joy Boy aslında Enma reis daha o kılıçtan neler çıkacak nelerReis adil dağıtmış
Joy Boy aslında Enma reis daha o kılıçtan neler çıkacak nelerReis adil dağıtmış
La senle geçen hafta Oden gömmüyor muyduk ? Ne hemen iki Kaidou kesti diye laf ediyorsun..Önce Kaido’dan yürümeyi dene başarısız olunca, Enma’dan yürümeyi dene o da başarısız olunca, geçen bölümün yorumlarıydı da bilmem ne de hahaha
http://korsanfan.com/konu/969-aptal-lord.8084/page-64 Taban tabana zıt değil. Durumu değerlendiriyoruz.Taban tabana zıt yorum yapmışsın yok ben ölümsüz dedim falan filan. Tabi canım öyledir.
Oda’nın ölümsüzlüğü nasıl işleyeceğini kestiremiyorduk. Artık eminiz boş ölümsüzlük.İnsanın düşünceleri değişebilir tabi de yorumunun en güçsüzüne doğru evrilmesi dikkatimi çekti benim. Hissetmişsin resmen gelişini
Ben asla gücüne laf etmedim ki, sadece dans ettiğini görmek bende hayal kırıklığı yarattı biraz da mizah olsun diye öyle şeyler yazdım. Sevdiğimiz bir adamın o duruma düşmesinin üzüntüsüydü o. Yoksa Oden reisin taa en başından beri savunucularındanım ben Jiso Reissss biliyorsunLa senle geçen hafta Oden gömmüyor muyduk ? Ne hemen iki Kaidou kesti diye laf ediyorsun..
Bence de hakkı yenmesin. Zoro şu an Enma'yla beraber, tek başına Kaido'yu alacak.Enma'ya algı kasılıyor hakkı yeniliyor.
Oden mi kesti? Yoksa Enma mı? Artık net ol. Yarın öbür gün Zoro kestiğinde Kaido’yu.. Zoro değil, Enma deme.Enma'ya algı kasılıyor hakkı yeniliyor.
Ben asla gücüne laf etmedim ki, sadece dans ettiğini görmek bende hayal kırıklığı yarattı biraz da mizah olsun diye öyle şeyler yazdım. Sevdiğimiz bir adamın o duruma düşmesinin üzüntüsüydü o. Yoksa Oden reisin taa en başından beri savunucularındanım ben Jiso Reissss biliyorsun
Senlik bir durum ya. İroni yapıyorum demiştin zaten. Üzerine alınmana gerek yoktu yani.Benim duruşum sağlam. Yorumlarıma bakabilirsin.
Göreceğimizi gördük dostum. Artık kimlerle tartıştığımızı gördük zaten.Ayrıca YC 2 olayı ne la? Yine mi başkalarına bakıp gaza gelmeler....Geçen bölümün yorumlarına da bak, YC2 Reis.
Hahahha Kalbimi kırıyorsun bak