Ah yine yorumlarını sevdiğim yorum yazmış
Ah yine yorumlarını sevdiğim yorum yazmış
İnsanın düşünceleri değişebilir tabi de yorumunun en güçsüzüne doğru evrilmesi dikkatimi çekti benim. Hissetmişsin resmen gelişinihttp://korsanfan.com/konu/969-aptal-lord.8084/page-64
Yani daha VS’nin vs’ni görmeden yorumu yapmışım. Ölümsüzlükle ilgili fikirlerim farklıydı.
Demek ki; sadece Orochi, Kaido'ya muhtaç değilmiş. Kaido da, Orochi'ye muhtaçmış.Kıvırmalar başladı bile. Geçen bölüm dalga geçenler, şimdi kaçacak yer arıyor.
Reis adil dağıtmışNormalde kılıç ustalarında haki yokmuş, Enma reis dağıtmış hakiyi hepsine diye duydum
Mifak'tan köye muhtar bile olmaz, gitsin babunlarını koklasın o.Herkes sussun mantık konuşuyor
Mihawk için istese kk olur demedik boşuna
Taban tabana zıt yorum yapmışsın yok ben ölümsüz dedim falan filan. Tabi canım öyledir.Eee burada sıkıntı yok. Ölümsüzlük başka mevzu. Ben de bi an görünce korktum.
Benim duruşum sağlam. Yorumlarıma bakabilirsin.Bi 969'un spoiler yorumlarına bakıyorum, bi haftaya...İnsanın foruma yazası gelmiyor cidden.İki dakikada Oden satanlar, şimdi adamı baş tacı etmiş. Ulan bir kez de sağlam bir duruş görelim be.
Geçen bölümün yorumlarına da bak, YC2 Reis.Bi 969'un spoiler yorumlarına bakıyorum, bi haftaya...İnsanın foruma yazası gelmiyor cidden.İki dakikada Oden satanlar, şimdi adamı baş tacı etmiş. Ulan bir kez de sağlam bir duruş görelim be.