Bu kadar kısa sürede retcon olmaz. Hadi canım, hadi gülüm.Retcon yedi karakter
Bizim suçumuz yoxtur.
Bu kadar kısa sürede retcon olmaz. Hadi canım, hadi gülüm.Retcon yedi karakter
Bizim suçumuz yoxtur.
4 tarafımız yılanlarla dolu alpaO değil gecen bölüm Oden'i yerden yere vuranların bir bölümde yeniden Oden fanı olması da dikkat çekici. Şu an en çok yine onların sesi çıkıyor.
Pek öyle demiyormuşsun ama reisBen hep diyordum en güçsüz Yonkou Kaido’dur diye. Big Mom çok rahat hacamat ederdi. “Wano’ya gelirsen öldürürüm” falan hikayeydi. Big Mom çeyrek atar buna. Fakat zaten Kaido hep zayıftı yani. Sevenleri savunmak için her paketlenişe bahane arıyordu.
Oden hala çöp bence .s serinin ilerlemesi için mecbur böyle çizilecek de Oden yüzünden 9 kın zan altında meh Odeni sevmiyorum.O değil gecen bölüm Oden'i yerden yere vuranların bir bölümde yeniden Oden fanı olması da dikkat çekici. Şu an en çok yine onların sesi çıkıyor.
Reyiz ss mi alıyorsun :dPek öyle demiyormuşsun ama reis
Eee burada sıkıntı yok. Ölümsüzlük başka mevzu. Ben de bi an görünce korktum.Pek öyle demiyormuşsun ama reis
SPOILER][/SPOILER]
Oda ark bossu çizgisinin de dışına çıktı. Bu kadar şeye değmedi Oden.......Bu kadar kısa sürede retcon olmaz. Hadi canım, hadi gülüm.
Ben yorum hakkımı saklı tuttum o konuda. Ben de senin gibi düşünüyordum. Ki böyle olduğu da barizdi. Bazı arkadaşlar sanki Kaido dünyanın en erdemli insanıymış gibi, karaktere böyle bir şeyi yakıştıramadılar. Patladılar işte böyle.Benim hakkımı vermediniz. Ben ta aylar öncesinden dediydim pusu kurdular diye.
Herkes sussun mantık konuşuyorKılıç ustalari yonko level demek hakaret artık. Bu coplerden usttedir