Umarım artık şu Garp,Roger ve WB üçlüsünün değeri anlaşılır sonra hebele hübele oluyor.
http://korsanfan.com/konu/969-aptal-lord.8084/page-64Pek öyle demiyormuşsun ama reis
Direkt üstündür demişsin ben daha güçlü olduğunu düşündüğü çıkardım yani. Bu bir örnek sadece bu tarz birkaç lafını daha hatırlıyorum sanki. Bu seri insanı her zaman şaşırtabiliyor ya hiçbir şeyi körü körüne savunmamak lazım aslında.Eee burada sıkıntı yok. Ölümsüzlük başka mevzu. Ben de bi an görünce korktum.
Ah yine yorumlarını sevdiğim yorum yazmışZoro bu arc Kaido'yu keserse yaptığı iş Oden'in yaptığı işten büyük olacak bu arada.
Sengoku ve Xebec'i saysana. Roger bile Garp ve Sengoku'yu bir tutuyor.Umarım artık şu Garp,Roger ve WB üçlüsünün değeri anlaşılır sonra hebele hübele oluyor.
Xebec bunlardan az biraz daha güçlü olabilme ihtimaline karşı onu yazmadım ama önceki yorumumda yazdım. Sengoku'da oraya dahil edebiliriz ama ben hakkı yenenler açısından baktığım zaman habire Garp'a gömenlere ithafen gene diyorum Garp ve Roger tükmüğüne haki basarak boğardı o 2 v 4'de Mom'ı Kaido'yu.Sengoku ve Xebec'i saysana. Roger bile Garp ve Sengoku'yu bir tutuyor.
Normalde kılıç ustalarında haki yokmuş, Enma reis dağıtmış hakiyi hepsine diye duydumHerkes adamın hakkını yiyor bir fetüse göre iyi iş çıkarmış
Ortamlarda kılıç ustası Yonkou olamaz dersin kim bilecek