Meyvesi olabilir ama gördüğümüz sahnede meyveyi kullanmıyor. Nerede kesmiş ejder formunu?Adamın ejderha formunu kesmiş Oden. Nasıl meyvesi yok?
Meyvesi olabilir ama gördüğümüz sahnede meyveyi kullanmıyor. Nerede kesmiş ejder formunu?Adamın ejderha formunu kesmiş Oden. Nasıl meyvesi yok?
Şu an bile Oden değil Enma kesti deniyorsa, Zoro’ya denecekler şimdiden kalbimi kırmaya başladı.
Aynen. Ama Zoro'nun suanlik çapı yine yetmez. Büyük ihtimal Oden'in açtığı yarayı kesecek.Zoro alıp alabileceği en iyi power uplardan birini aldı ya. Adam Kaido’ya hasar verse tuhaf karşılanmayacak artık. Şaka gibi
Spoiler ilk çıktığında, önce bölümü beklemek lazım dedim zaten. İlk yorumum buydu. Sonra gelen bilgilere göre doğrusunu söyledik. Yine olsa, yine söylerim. Biz körü körüne karakter savunmayız.Ama spoiler yorumları değil bölüm yorumları Xd. Bölüm yorumlarında çoğu kişi Oden'i anlamıştı, sadece neden 5 sene bekledi diye Oda'yı eleştirmedi mi yaw. :/xd
Neyse, ben akışa göre hareket ettiğim için sorun yok. Ancak Oden'in yaptıkları hoşuma gitmedi değil.
Aynen reis Oden taa o zaman bunu düşünmüş. Şurayı yarayım da çapı yetmeyen biri oradan yürüsün.Aynen. Ama Zoro'nun suanlik çapı yine yetmez. Büyük ihtimal Oden'in açtığı yarayı kesecek.
Ahaha tam o çarpıya mı denk getirecek?Aynen. Ama Zoro'nun suanlik çapı yine yetmez. Büyük ihtimal Oden'in açtığı yarayı kesecek.
Beni ilgilendirmez. Enma, Kaido'yu görünce kesmeden duramaz.