-Zoro: Hah aynen öyle bak, ürkütmeden tut hayvanı Luffy kıpraşmasın sakın! Müthüş sol gılıcımla kesiyom şimdi!Şu şekle bak, sonrasında da Kaido'nun yarasının şekline bak.
-Zoro: Hah aynen öyle bak, ürkütmeden tut hayvanı Luffy kıpraşmasın sakın! Müthüş sol gılıcımla kesiyom şimdi!Şu şekle bak, sonrasında da Kaido'nun yarasının şekline bak.
Şu şekle bak, sonrasında da Kaido'nun yarasının şekline bak.
Olaylar bittikten sonra;Adam kloncu cadının yardımına muhtaç hale gelmiş, şükür çekiyor kadın müdahale edince. Zoan formuna girmenin bi yararı olacağını bilse o an girerdi. Oden-sama'nın müthiş başarısının etkisini azaltmak için bu tür yollara başvurmayın lütfen :S
HahahaOlaylar bittikten sonra;
Kaido(elini alnına vurarak): Ulaaaaan.
King: N'oldu Kaido-sama?
Kaido: Oden'le dövüşürken meyveyi kullanmayı unuttum. Puh, Allah kahretsin.
King: Hadi yaaa. Kötü olmuş.
Kaido: Boşuna o yaşlı kadından falan yardım aldık. İçki getir.
Bencede yetmez, yetmemeli. Eğer yetecekse Luffy’nin de yeni haki tekniğiyle hasar vermesini beklerim ben o zaman.Aynen. Ama Zoro'nun suanlik çapı yine yetmez. Büyük ihtimal Oden'in açtığı yarayı kesecek.
Yahu meyvesi olabilir fakat adam Oden karşısında meyveyle mi savaştı? Elinde demir sopa var meyve açmamış.Sabah birileri ejderha formunu kesti demişti. Ki ona bile gerek yok. Aptal Lord bölümünde Kaido ejder formunda uçuyor. Olabilirlik bu durum yok yani. Meyvesi var.
Luffy zaten hasar verecek.Bencede yetmez, yetmemeli. Eğer yetecekse Luffy’nin de yeni haki tekniğiyle hasar vermesini beklerim ben o zaman.
Biz değil seri konuşuyor.